Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért van az,hogy az összes...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az,hogy az összes olyan párkapcsolat halálra van ítélve ahol férfi semmivel sem ad többet a kapcsolatba mint a nő?

Figyelt kérdés

Azért mert egyenjoguságot, igazságosságot szeretne a kapcsolatban.

Tehát ha valamelyik fél hibázik akkor be kell ismerni és elnézést kérnie.

Ha valamelyik fél késett akkor szintén ugyan úgy lesz elbírálva és nem lesz olyan, hogy jaj te nő vagy te késhetsz. Ugyan olyan következményei lesznek mint amikor a férfi késett.

Észre vettem, hogy a nők nagy része utálja,az e féle szabályokat és rendszeresen felrúgja.

Az exem fel vokt háborodva, ha szóvá tettem, hogy nem ezt beszéltük meg vagy nem ezt mondtad tegnap.

Mindig az volt a válasz, hogy miért kell ezt szóvá tenni??

Mert felrúgtad amiben megállapodtunk..

Egyszer így gondolom, egyszer úgy, tegnap megígertem valamit, de ma már felrúgom, de ne legyél ideges!!!

Ezek az aberrált viselkedések minek köszönhetőek?

nov. 12. 10:09
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 91/91 anonim ***** válasza:
90: ameddig nem minősít mást, hogy az nem igazi nő meg biztos fos a kapcsolata, addig lelke rajta, de nem szimpatikus (ehhez hadd legyen már meg a jogom nekem is :D).
nov. 12. 15:18
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!