Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért van az,hogy az összes...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az,hogy az összes olyan párkapcsolat halálra van ítélve ahol férfi semmivel sem ad többet a kapcsolatba mint a nő?

Figyelt kérdés

Azért mert egyenjoguságot, igazságosságot szeretne a kapcsolatban.

Tehát ha valamelyik fél hibázik akkor be kell ismerni és elnézést kérnie.

Ha valamelyik fél késett akkor szintén ugyan úgy lesz elbírálva és nem lesz olyan, hogy jaj te nő vagy te késhetsz. Ugyan olyan következményei lesznek mint amikor a férfi késett.

Észre vettem, hogy a nők nagy része utálja,az e féle szabályokat és rendszeresen felrúgja.

Az exem fel vokt háborodva, ha szóvá tettem, hogy nem ezt beszéltük meg vagy nem ezt mondtad tegnap.

Mindig az volt a válasz, hogy miért kell ezt szóvá tenni??

Mert felrúgtad amiben megállapodtunk..

Egyszer így gondolom, egyszer úgy, tegnap megígertem valamit, de ma már felrúgom, de ne legyél ideges!!!

Ezek az aberrált viselkedések minek köszönhetőek?

nov. 12. 10:09
 71/91 anonim ***** válasza:
81%

69: én nem ilyen elavult 50es évekbeli stepford wives módon élem az életem. Ha lenne autóm, mert Bp-n felesleges és ár-érték arányban borzalmas, azt nem úgy élném meg, hogy "én furikázom" a másikat, hanem hogy az egy használati eszköz, elvisz a-ból b-be, néha van utas, néha nincs, felváltva menjen a vezetés hosszabb úton, hogy senki se fáradjon le, aztán ennyi.

Kabátfeladás meg ajtókinyitás etikett szerint történik. A jólneveltség nem egyenlő a "kitartott p...ának játszom magamat, aki egy szalmaszálat nem tesz keresztbe" viselkedéssel. Szexualitást meg nem tudom, miért keverjük ide bele, rendeltetésszerűen használjuk a nemi szerveinket. Nem gondolom, hogy a punci birtoklása egyenlő azzal, hogy már rögtön ki kell szolgáltatnom magamat miatta.

Nekem pl. az esik jól, ha néha én hívom meg egy ebédre a páromat, kölcsönösen. Vagy segítek neki a munkájában, ha szüksége van rá. Vagy én is meglepem néha ajándékkal, nemcsak "sátoros ünnepre kap vmit, akkor becsülje meg magát". Ez kölcsönös szeretet, nem a másik szisztematikus kihasználása "női és férfi szerepekben hiszek" maszlaggal... ha abban hinnél, akkor a konyhában főzőcskéznél és súrolnád a padlót, nem dolgoznál és nem pofáznál, mert az a férfi dolga. Ez tipikusan az a viselkedés, amikor mindkét irányzatból kicsemegézi az illető a fincsi dolgokat, és ezt még azzal is indokolja, hogy "illllyen egy nőőőő, szivi".

nov. 12. 13:04
 72/91 anonim ***** válasza:
100%

68

SZERINTEM nincs rendben. De ahogy a mesterdiplomás, intelligens, jó humorú barátnőmet sem akarom eltántorítani az érettségivel nem rendelkező, csóringer, buta párjától, úgy a férfiaknak sem tilthatom meg, hogy szintjük alatt válasszanak.

Én abban hiszek, hogy nagyjából hasonló kavlitásokkal bíró, és hasonló erőfeszítésre hajlandó emberek képesek hosszú távon is jól működő kapcsolatot kialakítani. Ha valaki mást gondol, akkor mást fog tenni. Semmit sem számít, hogy mit gondolok.

A hercegnő komplexusos nők meg általában vagy találnak egy balekot, akinek elég a puncijuk vagy egy idő után észbekapnak.

nov. 12. 13:04
 73/91 anonim ***** válasza:
0%

#71 #72

Nem gond, ha ti nem ésszel próbáljátok élni az életeteket, de nem kell kioktatni azt, aki igen :D

nov. 12. 13:54
 74/91 anonim ***** válasza:
Majd ha a cseléded megunja, koppanni fogsz. :D
nov. 12. 13:57
 75/91 anonim ***** válasza:
100%
73: az nem ész, hogy nem használok ki mást, és nem szeretem annyira a másikat, hogy én is akarjak érte tenni vmit? Oké, akkor nincs eszem, amiért nem akarok a másikból hasznot húzni és nem vagyok egy kihasználós nőszemély. Ezerszer jobban örülök annak, hogy olyan párom van, akiért érdemes tenni és jól esik érte tenni.
nov. 12. 13:59
 76/91 anonim ***** válasza:
0%

Abban mi a kihasználás, ha a párom konkrétan nem enged fizetni? Hiába ajánlottam fel. Mert ő azt vallja, hogy ez a férfi reszortja. Ha ő ezt önszántából, szívből teszi, az nem kihasználás. Azt úgy hívják, hogy megfogtam az Isten lábát.

nov. 12. 14:03
 77/91 anonim ***** válasza:
76: a fizetés egy dolog. De ez a hozzáállás, hogy "engem furikázni kell", sofőrnek használod stb. az már bezony kihasználás. Meg ha szeretnéd, akkor máshogy azért kimutatnád, mert nemcsak pénzzel lehet (és nem, a szex nem jó válasz, mert az kölcsönös örömszerzés) - de ha nem enged neked fizetni, akkor is lehet venni apró kis meglepetést. Neked már az is gond, ha vki hajlandó vezetni a kocsit, ha a férje / barátja bent ül.
nov. 12. 14:07
 78/91 anonim ***** válasza:
67%

76

A pasikád egy komplexusos ember, aki abban méri a férfiasságát, hogy mindig ő fizet. Oh igen, az a bizonyos isten lába. :D

nov. 12. 14:12
 79/91 anonim ***** válasza:
76%

78.

Azért ne vedd túl komolyan egy gyakoris troll válaszait, mert a végén már tényleg isteni magaslatokba kerül ez az elképzelt barát. Így is már egy vicc az egész, de legalább lehet rajta röhögni.

nov. 12. 14:15
 80/91 anonim ***** válasza:
0%

De azt se én várom el, hanem jön magától. Komolyan itt senkit nem kezelt még igazi nőként a párja, hogy ezek a dolgok ilyen megbotránkoztatóak egyeseknek? Szomorú. Kicsit emeljetek a lécen talán.

nov. 12. 14:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!