Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az,hogy az összes olyan párkapcsolat halálra van ítélve ahol férfi semmivel sem ad többet a kapcsolatba mint a nő?
Azért mert egyenjoguságot, igazságosságot szeretne a kapcsolatban.
Tehát ha valamelyik fél hibázik akkor be kell ismerni és elnézést kérnie.
Ha valamelyik fél késett akkor szintén ugyan úgy lesz elbírálva és nem lesz olyan, hogy jaj te nő vagy te késhetsz. Ugyan olyan következményei lesznek mint amikor a férfi késett.
Észre vettem, hogy a nők nagy része utálja,az e féle szabályokat és rendszeresen felrúgja.
Az exem fel vokt háborodva, ha szóvá tettem, hogy nem ezt beszéltük meg vagy nem ezt mondtad tegnap.
Mindig az volt a válasz, hogy miért kell ezt szóvá tenni??
Mert felrúgtad amiben megállapodtunk..
Egyszer így gondolom, egyszer úgy, tegnap megígertem valamit, de ma már felrúgom, de ne legyél ideges!!!
Ezek az aberrált viselkedések minek köszönhetőek?
#46 Na, hát akkor örülj az "egészséges" kapcsolatodnak! Csak nehogy egyszer vége legyen!
Mi is örülünk a saját SZINTÉN EGÉSZSÉGES és BOLDOG kapcsolatunknak!
És jogunk van nem egyetérteni veled!
Több választ írtam, de most nincs kedvem ideírni a számokat.
A #49 én vagyok.
50.
Létezni létezik, de kicsit sem egészséges. Kell hozzá egy alárendelődő, beteg lelkű ember, ő lesz az elnyomott, a szolga. Meg egy alapvetően önimádó, nem túl empatikus ember, ő lesz a rajta uralkodó, aki szerint ez a kapcsolatok "legjobb fajtája", ő "megérdemli", és a másik fél is a "helyén van", neki az a dolga, hogy szolgáljon, nekem pedig az, hogy elfogadjam és néha a hátára csapjak átvitt értelemben az ostorral, ha nem szolgál elég jól.
Van simán csak hatalmas vagyona van és nem okoz neki problémát, hogy magas színvonalon bánjon a barátnőjével. Ennyi, nem kell ebben mindenféle személyiségzavart meg elmebetegséget belevizionálni, csak mert te nem vagy az ő szintjén..😀
54.
Ügyesen trollkodtál eddig, de ebből az 54-es válaszból már árad az oldal trolljaira jellemző egyszerű gondolkodásmód.
44
Sajnos ez a valóság. Rengeteg ilyen nő van. Sajnos sokkal kevesebb az olyan mint te. Bár ne így lenne.
Miért gondolom ezt.
13 évig nőkkel dolgoztam és napi szinten hallottam ugyan ezt a nőktől.
Őket jobban kell szeretni, nekik több jàr, őket szeressék, nekik adjanak meg mindent.
Nem egy kijelentette, hogy csóró pasi szóba sem jöhet nála..
Ezt nekem mondták mert már évek óta ismertük egymást és össze voltunk zárva minden nap. És amikor megkérdeztem, hogy ez így igazságos, fair?
Tudod mi volt a válasz.
- Tudom, hogy,ez nem igazságos, de nem érdekel, nekem járjon több..
- Kit érdekel a másik csak nekem legyen jó..
- Tudom, hogy én is csóró vagyok, de éppen ezért nem vagyok hajlandó egy csóró pasival sem összejönni..
(És ezt nem egy modell alkatú lány mondta, hanem egy elhízott)
Nagyon próbálod elhitetni magaddal, hogy csak egy troll írhat ilyet, egy nő még véletlen sem lehet olyan kapcsolatban, ahol tényleg jól bánnak vele xD Nem, ez biztosan troll!
"Nem egy kijelentette, hogy csóró pasi szóba sem jöhet nála.."
Mondjuk ezt nem annyira értem. Én vagyok az egyik felhasználó, aki több kommenten keresztül érvelt amellett, hogy igenis a partnerség és a kölcsönösség teszi élhetővé és egészségessé a kapcsolatot. Ettől függetlenül én sem jöttem volna össze csóró pasival, abból az egyszerű okból kifolyólag, hogy én sem vagyok csóró.
Nem kell több, de kevesebb sem.
58.
Írni írhat, csak nem itt és nem most (és nagyon más stílusban tenné, nem ilyen közönségesen, pláne nyíltan fitogtatva).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!