Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfi szűz incelként leéllni az életet rosszabb vagy csigának születni?
Én sajnos az elsőt tapasztaltam meg, jó még nem ért véget az életem de szerintem ez így marad már. Főleg akkor van bennem rossz érzés mikor látom a fiatal szexi csajt romantikázni szépfiúval mint a képen:
Pont azon kezdtem el gondolkozni mikor néztem egy természet filmet a csigákról hogy melyikünk szívta meg jobban. Csiga nem tud élni nyilvánvalóan meg rövid is az létezése, viszont ösztönlény szóval nem fogja fel hogy milyen rossz az élet.
Én ezzel szemben ugyanúgy nem tudok élni viszont én felfogom milyen rossz létezni és nézni más chad meg pretty boy emberkéket ahogy minden nap más lánnyal bújnak ágyba.
Szóval én az incelségre mondom hogy rosszabb. Nektek mi a véleményetek?
Egyébként ki nézne meg egy Elliot Rodger vs Randy Orton meccset a WrestleManian?
Komoly lenne.
Incelke, ne álmodozz arról, hogy dugnál egyszerre több nőt, mikor még egyet sem tudsz megszerezni. Az meg, hogy azt feltételezed, hogy más is ott hordja az eszét, ami neked lehet kb. 10 cm, az rólad állít ki szegénységi bizonyítványt.
A magam részéről gratulálok a hölgynek, hogy úriembert talált, aki tényleg magáért szereti.
"Köszönöm, #82 :-)"
Nagyon bénán színészkedsz!
Iratkozzál be troll tanfolyamra!
"Incelke, ne álmodozz arról, hogy dugnál egyszerre több nőt, mikor még egyet sem tudsz megszerezni. Az meg, hogy azt feltételezed, hogy más is ott hordja az eszét, ami neked lehet kb. 10 cm, az rólad állít ki szegénységi bizonyítványt."
Fejezd be te agresszív nő. Ne rajtam vezesd le a haragodat. Keverj le egy pofont a pasidnak vagy a kölyködnek ha már bántani akarsz valakit, ne rajtunk gyakoris felhasználókon éld ki a kötekedési vágyad.
#84 Szállj már le rólam, cseszd meg! Mi a franc bajod van velem?! Ja, igen, tudom! Az, boldog engem megbecsülnek és boldog vagyok egy FÉRFI-val! Ne rajtam vezesd le a frusztrációdat!
#83 vagyok
"#84 Bírom, ahogy ismeretlenül vádaskodsz!"
Fejezd be az agressziót most, ne mondjam kétszer!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!