Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfi szűz incelként leéllni az életet rosszabb vagy csigának születni?
Én sajnos az elsőt tapasztaltam meg, jó még nem ért véget az életem de szerintem ez így marad már. Főleg akkor van bennem rossz érzés mikor látom a fiatal szexi csajt romantikázni szépfiúval mint a képen:
Pont azon kezdtem el gondolkozni mikor néztem egy természet filmet a csigákról hogy melyikünk szívta meg jobban. Csiga nem tud élni nyilvánvalóan meg rövid is az létezése, viszont ösztönlény szóval nem fogja fel hogy milyen rossz az élet.
Én ezzel szemben ugyanúgy nem tudok élni viszont én felfogom milyen rossz létezni és nézni más chad meg pretty boy emberkéket ahogy minden nap más lánnyal bújnak ágyba.
Szóval én az incelségre mondom hogy rosszabb. Nektek mi a véleményetek?
49 Már máshol is írtam, hogy a terhesség utolsó heteiben nem tud már szexelni a nő, a szülés után pedig egészségügyi okból nem szabad megint csak. Tehát ott lesz a férfi hónapokig szex nélkül. Nem szokták tömegesen elhagyni az emberek a párjukat. Normális férfiak szeretni szokták a kedvesüket és hálásak azért, hogy gyereket szültek nekik.
A nagyszüleim több, mint 50 évig voltak házasok, szó szerint amíg a halál el nem választ volt. Ebből legalább 40 évet külön ágyban töltöttek.
"Nem vagyok férfi, de ezt a tisztességes férfiak nevében is felháborítónak tartom. Te, aki incel vagy, mert gusztustalan a jellemed, hogy vádolsz meg másokat, hogy ők is azok?"
Mit tartasz felháborítónak? Hogy rengeteg férfi félredug? Ne legyél már ennyire óvodás.
"Csak a fantáziádban történik ez. A környezetemben egyetlen férfi sem lépte ezt meg a várandós, majd friss anyuka párjával. Nem mindenkinek hulladék a jelleme."
Atya úristen te tényleg óvodás vagy. Gondolom még a télapóban is hiszel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!