Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Odaköltöznétek a párotokhoz (albérlet) úgy, hogy legalább már nem távkapcsolat lenne, amiben csak hétvégén találkoztok, ha cserébe rosszabb lenne a munkahelyetek a mostaninál?
Ez a helyzet már nem tartható, több, mint 2 éve együtt vagyunk.
Viszont amit találtam ott munkahelyet a szakmámban, az sajnos ez a tipikus minimálbérre bejelentés + a többi kp-ben mellé.
Szerintem ez így nagyon gáz.
A mostani munkahelyemmel lekopogom semmi probléma a jelenlegi lakhelyemen.
A költözés másik előnye annyi lenne, hogy a szüleimhez is közelebb lennék. Viszont milyen áron...
Az, hogy a párom költözzön sajnos nem opció.
(én vagyok a nő)
"Az, hogy a párom költözzön sajnos nem opció."
Miért nehezebb neki változtatnia, mint neked? Kinek fontosabb a kapcsolat? Az tesz bele többet. De minek? Ez itt a kérdés.
"Az, hogy a párom költözzön sajnos nem opció."
Érdekes, valahogy soha nem opció, hogy a pasi költözzön, de az igen, hogy a nőnek nehéz legyen a bejárás és sz.rabb a fizetése.
Jó munkahelyet ott ne hagyj egy pasi miatt egy szürkén dolgoztató cég miatt.
Le se kellett volna írnod, hogy te vagy a nő. Csak a nők gondolkodnak el azon, hogy rosszabb fizuért odaköltözzenek valakihez.
Nem szabad megtenni.
Ne!
Egyszer adtam fel munkahelyet (pasi miatt 140 kilométerre költöztem), és nagyon megbántam. Mármint a munkahelyet, a kapcsolat azóta is tart, ma már a férjem, de azóta is szar munkahelyeim voltak. Ott meg valahogy minden klappolt: A fizu, a munka jellege, a társaság, a bejárás is könnyű volt. Azóta sem találtam olyat, és bennem van a tüske:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!