Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Odaköltöznétek a párotokhoz...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Odaköltöznétek a párotokhoz (albérlet) úgy, hogy legalább már nem távkapcsolat lenne, amiben csak hétvégén találkoztok, ha cserébe rosszabb lenne a munkahelyetek a mostaninál?

Figyelt kérdés

Ez a helyzet már nem tartható, több, mint 2 éve együtt vagyunk.

Viszont amit találtam ott munkahelyet a szakmámban, az sajnos ez a tipikus minimálbérre bejelentés + a többi kp-ben mellé.

Szerintem ez így nagyon gáz.

A mostani munkahelyemmel lekopogom semmi probléma a jelenlegi lakhelyemen.

A költözés másik előnye annyi lenne, hogy a szüleimhez is közelebb lennék. Viszont milyen áron...

Az, hogy a párom költözzön sajnos nem opció.

(én vagyok a nő)

2023. nov. 27. 12:04
1 2 3
 1/28 anonim ***** válasza:
100%
Én nem vállalnék ilyen munkát, ahol minimálbér+kp
2023. nov. 27. 12:10
 2/28 anonim ***** válasza:
100%
Keresnék tovább munkát, amíg nem találok megfelelőt.
2023. nov. 27. 12:13
 3/28 anonim ***** válasza:
100%
A párod miért nem mehet hozzád közelebb legalább?
2023. nov. 27. 12:40
 4/28 anonim ***** válasza:
88%
Félútra költözni? Mármint a 2 mostani település közé?
2023. nov. 27. 13:19
 5/28 anonim ***** válasza:
100%
Ha közös jövőt akartok, akkor valamelyikőtöknek fel kell adnia az állását.
2023. nov. 27. 13:26
 6/28 anonim ***** válasza:
90%

"Az, hogy a párom költözzön sajnos nem opció."

Miért nehezebb neki változtatnia, mint neked? Kinek fontosabb a kapcsolat? Az tesz bele többet. De minek? Ez itt a kérdés.

2023. nov. 27. 13:30
 7/28 anonim ***** válasza:
93%

"Az, hogy a párom költözzön sajnos nem opció."

Érdekes, valahogy soha nem opció, hogy a pasi költözzön, de az igen, hogy a nőnek nehéz legyen a bejárás és sz.rabb a fizetése.

Jó munkahelyet ott ne hagyj egy pasi miatt egy szürkén dolgoztató cég miatt.

2023. nov. 27. 14:49
 8/28 anonim ***** válasza:
100%
Jó munkahelyet nem szabad eldobni egy párkapcsolatért. Költözzön ő. Vagy félútra.
2023. nov. 27. 14:58
 9/28 anonim ***** válasza:
100%

Le se kellett volna írnod, hogy te vagy a nő. Csak a nők gondolkodnak el azon, hogy rosszabb fizuért odaköltözzenek valakihez.

Nem szabad megtenni.

2023. nov. 27. 15:16
 10/28 anonim ***** válasza:
100%

Ne!

Egyszer adtam fel munkahelyet (pasi miatt 140 kilométerre költöztem), és nagyon megbántam. Mármint a munkahelyet, a kapcsolat azóta is tart, ma már a férjem, de azóta is szar munkahelyeim voltak. Ott meg valahogy minden klappolt: A fizu, a munka jellege, a társaság, a bejárás is könnyű volt. Azóta sem találtam olyat, és bennem van a tüske:(

2023. nov. 27. 15:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!