Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Odaköltöznétek a párotokhoz (albérlet) úgy, hogy legalább már nem távkapcsolat lenne, amiben csak hétvégén találkoztok, ha cserébe rosszabb lenne a munkahelyetek a mostaninál?
Ez a helyzet már nem tartható, több, mint 2 éve együtt vagyunk.
Viszont amit találtam ott munkahelyet a szakmámban, az sajnos ez a tipikus minimálbérre bejelentés + a többi kp-ben mellé.
Szerintem ez így nagyon gáz.
A mostani munkahelyemmel lekopogom semmi probléma a jelenlegi lakhelyemen.
A költözés másik előnye annyi lenne, hogy a szüleimhez is közelebb lennék. Viszont milyen áron...
Az, hogy a párom költözzön sajnos nem opció.
(én vagyok a nő)
Így nem.
Ma már nincsenek "örökké" tartó kapcsolatok, illetve olyanok vannak, amiket összetart az anyagi kényszer. Sok esetben pont amiatt, mert a nő meglépett egy ilyet. Ne hozd magad ebbe a helyzetbe.
(Pont ezért nem vagyok hajlandó belemenni távkapcsolatba, és gondolom azt, hogy de, a távolság igenis akadály!)
Én amiatt mentem bele ebbe a kapcsolatba, mert nekem is arrafelé vannak rokonaim.
Csak hát munkalehetőség meg vagy nincs, vagy nem jelentenek, vagy valami borzalmas munkakör..
Egyébként ki merre lakik és mivel foglalkozik? Csak mert eléggé fontos szempont ez is
Hátha kap jó munkát ahol te laksz
De úgy nem fogsz előrébb jutni, ha rosszabb munkát keresel :)
Ha szétmentek, rosszabb helyzetbe leszel, mint most. Se pénz, se jó munkahely...
Szóval ő nem akar költözni, akkor költözz te. Mégha saját lakása lenne, de albérletbven él ő is.
"Egyébként az ő szakmájában is a jelenlegi helyénél rosszabb feltételekkel hirdetnek állásokat sajnos abban a városban ahol én lakom."
De neked is ez van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!