Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Odaköltöznétek a párotokhoz...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Odaköltöznétek a párotokhoz (albérlet) úgy, hogy legalább már nem távkapcsolat lenne, amiben csak hétvégén találkoztok, ha cserébe rosszabb lenne a munkahelyetek a mostaninál?

Figyelt kérdés

Ez a helyzet már nem tartható, több, mint 2 éve együtt vagyunk.

Viszont amit találtam ott munkahelyet a szakmámban, az sajnos ez a tipikus minimálbérre bejelentés + a többi kp-ben mellé.

Szerintem ez így nagyon gáz.

A mostani munkahelyemmel lekopogom semmi probléma a jelenlegi lakhelyemen.

A költözés másik előnye annyi lenne, hogy a szüleimhez is közelebb lennék. Viszont milyen áron...

Az, hogy a párom költözzön sajnos nem opció.

(én vagyok a nő)

2023. nov. 27. 12:04
1 2 3
 11/28 A kérdező kommentje:
Utolsó még legalább az szerencse, hogy a pároddal együtt maradtatok ❤️
2023. nov. 27. 17:20
 12/28 anonim ***** válasza:
75%
Költözzetek egy harmadik helyre, ahol mind a ketten találtok megfelelő munkát.
2023. nov. 28. 10:56
 13/28 anonim ***** válasza:
100%

Így nem.

Ma már nincsenek "örökké" tartó kapcsolatok, illetve olyanok vannak, amiket összetart az anyagi kényszer. Sok esetben pont amiatt, mert a nő meglépett egy ilyet. Ne hozd magad ebbe a helyzetbe.

(Pont ezért nem vagyok hajlandó belemenni távkapcsolatba, és gondolom azt, hogy de, a távolság igenis akadály!)

2023. nov. 28. 11:35
 14/28 A kérdező kommentje:
Igen, én is úgy gondolom, amiket írtatok. Csak sajnos egyedül sem fogok jutni semmire, ezért gondolkodtam el egy ilyen kompromisszumon is. Szívem szerint mennék amúgy, de nem merek így...
2023. nov. 28. 11:59
 15/28 A kérdező kommentje:

Én amiatt mentem bele ebbe a kapcsolatba, mert nekem is arrafelé vannak rokonaim.

Csak hát munkalehetőség meg vagy nincs, vagy nem jelentenek, vagy valami borzalmas munkakör..

2023. nov. 28. 11:59
 16/28 anonim ***** válasza:
100%

Egyébként ki merre lakik és mivel foglalkozik? Csak mert eléggé fontos szempont ez is

Hátha kap jó munkát ahol te laksz

2023. nov. 28. 19:17
 17/28 A kérdező kommentje:
Ő nem akar költözni... Egyébként az ő szakmájában is a jelenlegi helyénél rosszabb feltételekkel hirdetnek állásokat sajnos abban a városban ahol én lakom.
2023. nov. 28. 19:25
 18/28 anonim ***** válasza:
100%
Ja, hogy ő egyáltalán nem akar. Aha, hát akk felejtős az ember.
2023. nov. 28. 19:26
 19/28 anonim ***** válasza:
100%

De úgy nem fogsz előrébb jutni, ha rosszabb munkát keresel :)

Ha szétmentek, rosszabb helyzetbe leszel, mint most. Se pénz, se jó munkahely...

Szóval ő nem akar költözni, akkor költözz te. Mégha saját lakása lenne, de albérletbven él ő is.

2023. nov. 28. 20:10
 20/28 anonim ***** válasza:
100%

"Egyébként az ő szakmájában is a jelenlegi helyénél rosszabb feltételekkel hirdetnek állásokat sajnos abban a városban ahol én lakom."

De neked is ez van.

2023. nov. 28. 20:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!