Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Férfi szűz incelként leéllni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfi szűz incelként leéllni az életet rosszabb vagy csigának születni?

Figyelt kérdés

Én sajnos az elsőt tapasztaltam meg, jó még nem ért véget az életem de szerintem ez így marad már. Főleg akkor van bennem rossz érzés mikor látom a fiatal szexi csajt romantikázni szépfiúval mint a képen:

[link]

Pont azon kezdtem el gondolkozni mikor néztem egy természet filmet a csigákról hogy melyikünk szívta meg jobban. Csiga nem tud élni nyilvánvalóan meg rövid is az létezése, viszont ösztönlény szóval nem fogja fel hogy milyen rossz az élet.

Én ezzel szemben ugyanúgy nem tudok élni viszont én felfogom milyen rossz létezni és nézni más chad meg pretty boy emberkéket ahogy minden nap más lánnyal bújnak ágyba.

Szóval én az incelségre mondom hogy rosszabb. Nektek mi a véleményetek?

tegnap 16:43
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
49%
Ki kért arra, hogy ne legyen barátnőd?
tegnap 18:45
 12/21 A kérdező kommentje:

"Ki kért arra, hogy ne legyen barátnőd?"

Hatalmas női igények.

tegnap 19:03
 13/21 anonim ***** válasza:
Hülyeség. hol dolgozol? Gyári melos vagy? Nincs a tobbi ferfi kolléganak se csaja, vagy mi van?
tegnap 19:14
 14/21 anonim ***** válasza:
Azért vagy incel, mert ilyen elmebetegségeket írsz. Egy épeszű csaj nem hallgatja ezt, pláne munka után.
tegnap 20:08
 15/21 A kérdező kommentje:

Azért vagy incel, mert ilyen elmebetegségeket írsz. Egy épeszű csaj nem hallgatja ezt, pláne munka után.

Szépen beszélj ha lehet!!!!

Nem vagyok kíváncsi erre.

tegnap 20:42
 16/21 anonim ***** válasza:
Mi se vagyunk kíváncsiak arra, hogy most már a csigákra is féltékeny vagy :D
tegnap 20:54
 17/21 anonim ***** válasza:
49%
Hat bmeg nem tudok aludni úgyhogy feljöttem, de akkorát röhögtem hogy ma már nem is fogok 🤣🤣🤣
tegnap 20:55
 18/21 anonim ***** válasza:
Jön majd egy technológia erre is ami közel élethű barátnő és szex élményt nyújt a férfiaknak el lehet bagetelizálni de egyre nagyobb probléma ez a világban. A kereslet hatalmas lenne rá igy aki megtalálja ennek a szent grálját az billiárdokat fog keresni és az iparág többi szereplője is nagyon jól fog járni a magányos férfiakról nem is beszélve. A cumi az lesz amikor azok a pasik is rákapnak akiknek egyébként nincs gondja a nőkkel és a csajozással, na akkor nagyot fog fordulni a mostani nőknek kedvező trend.
tegnap 21:21
 19/21 anonim ***** válasza:
40%

Ez a baj, hogy neked csak a szex miatt kéne a nő, hogy ne a kezedet használd! Egy nő több ettől, nem egy szexuális tárgy. Megérzik ezt a nők, ezért nem foglalkoznak veled.

Olyan van, hogy belemegy egy nő csak szexkapcsolatba is, de csak a nagyon jó pasikkal. Csakhogy te nem ilyen vagy, ettől még rendes kapcsolatra választanának téged is a nők, ha nem lennél ilyen szexorientált.

tegnap 21:40
 20/21 anonim ***** válasza:
Szóval aki nagyon jó pasi azzal lefeküdnek csak úgy hobbiból a többi meg kapcsolatra jó lesz papucsállatkának...egy nő több ettől, persze...semmivel sem többek
tegnap 21:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!