Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfi szűz incelként leéllni az életet rosszabb vagy csigának születni?
Én sajnos az elsőt tapasztaltam meg, jó még nem ért véget az életem de szerintem ez így marad már. Főleg akkor van bennem rossz érzés mikor látom a fiatal szexi csajt romantikázni szépfiúval mint a képen:
Pont azon kezdtem el gondolkozni mikor néztem egy természet filmet a csigákról hogy melyikünk szívta meg jobban. Csiga nem tud élni nyilvánvalóan meg rövid is az létezése, viszont ösztönlény szóval nem fogja fel hogy milyen rossz az élet.
Én ezzel szemben ugyanúgy nem tudok élni viszont én felfogom milyen rossz létezni és nézni más chad meg pretty boy emberkéket ahogy minden nap más lánnyal bújnak ágyba.
Szóval én az incelségre mondom hogy rosszabb. Nektek mi a véleményetek?
Csiganak jobb lenni mint nem szépfiúnak
Ez mindig is így lesz, a nem ízlésficamos nőknek mindig is csak a szépfiúk tetszenek.
Csak ők Tapasztalhatják meg hogy milyen az amikor egy nő ténylegesen vonzalomból van vele és nem érdekből vagy pénzért vagy bármiért…
Rondanak is jut nagyon szép csaj is, ha van pénze
De incelnek születni kell
Az én apám is az, mégis jutott neki szép de csóró sérült nő
"Szóval aki nagyon jó pasi azzal lefeküdnek csak úgy hobbiból a többi meg kapcsolatra jó lesz papucsállatkának...egy nő több ettől, persze...semmivel sem többek"
Dehogy többek nálunk. Ez már ezerszer el lett mondva de elmondom megint: nők azért tudnak ennyire válogatni millió jelentkező közül mert a FÉRFIAK KANOSAK ÉS NEM AZÉRT MERT JOBBAK NÁLUNK. Azért tud megkapni már
egy átlagos kinézetű nő is jó pasit mert a jó pasi kanos, jó pasit nem érdekli ha a nő gyárba robotol 250 ezer forintért vagy ha hülye mint egy fadarab csak legyen szex.
Sajnos ezt mi rontottuk el férfiak mert könnyen adjuk magunkat akármilyen nőnek csak hogy dughassunk, a nők ezért értékesnek hiszik magukat és az igényeiket felviszi mert tudják akárkit megkapnak a lábuk között lévővel.
"Sajnos ezt mi rontottuk el férfiak mert könnyen adjuk magunkat akármilyen nőnek csak hogy dughassunk, a nők ezért értékesnek hiszik magukat és az igényeiket felviszi mert tudják akárkit megkapnak a lábuk között lévővel."
Ez egy hülyeség, és még csak nem is igaz!
Fejezd már ezt be!
"Ez egy hülyeség, és még csak nem is igaz!
Fejezd már ezt be!"
Figyelj, mindenkinek más az igaz. Neki az, neked az, harmadiknak meg az.
Ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!