Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
3.gyerekkel vagyok várandós . Kicsit rosszabb lett az utóbbi időben a kapcsolatom a férjemmel . Gyermekünk születése után javul majd a kapocs kettőnk között?
Mitől javulna? Egy gyerek nem azért érkezik, hogy megjavítsa a rossz házasságot, sőt, az újabb gyerek majd újabb kihívások elé állít titeket.
Nyilván függ attól is, hogy milyen jellegű problémáitok vannak.
Nem garantált. Sokan esnek ebbe a hibába, hogy Messiásként várják a babát, hogy majd ő helyrehoz mindent a puszta létezésével, és közben nem is tesznek semmit a kapcsolatért - aztán pofára esnek. Főleg a gyerek.
Érdemes lenne párterápiára menni, nagyon hasznos tud lenni.
A gyerek születesétől??? Miért javulna??? Atya ég... Persze, majd ha megint lesz egy zökkenő, vállalj be egy negyediket is... 🤦
Basszus, egy kapcsolaton dolgozni kell, nem javul meg varázsütésre, ha bajotok van, akkor menjetek szakemberhez. Édes Isten, 2024-ben eztmég magyarázni kell.
Egy gyermek érkezése még a legharmonikusabb kapcsolatokat is megbolygatja, hatalmas kihívást jelent. Nem értem sokan miért hiszik, hogy jó lesz, ha érkezik egy baba egy eleve rossz kapcsolatba.
Nektek ő már a harmadik, szerintem ezt tapasztaltad az első kettőnél is.
Csak akkor tényleg fogalmam sincs, miért gondolod, hogy egy (harmadik) gyerek majd megváltoztat köztetek bármit is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!