Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy csinálják a nők, hogy ilyen hamar túllépnek egy kapcsolaton? Az exem két hét után azt mondta az egyik ismerősének, hogy már jól van. Én egy év után se tudom ezt mondani, sőt egyre rosszabb!?
Nem tom, velem is ez volt. Minden áron menekülni akart, aztán mikor sikerült jól volt...
De szerencsére csak hamar egyedül maradt, és most sz*r neki, remélem nem is fog változni :D
A lényeg h. nekem jó. Ennyit érdemelnek.
Az is lehet h csak azért mondta h jól van h mindenki azt higgye... meg ha a te füledbe jut akkor bosszantson.
Én 20/n vagyok és én is azt mondtam h már minden rendben, pedig valójában több mint egy évbe telt mire "végleg" túl tettem magam rajta
Szia,
Az én barátaim is mindig hitetlenkedtek, hogy hogyan tudok sokéves-együttéléses kapcsolaton túl lenni egy hét alatt. Pedig a válasz nagyon egyszerű.
Én nagyon ragaszkodó típus vagyok, nehezen szakítok, ezért általában a kapcsolat - és az érzelmeim - már rég halottak, mire ráveszem magam, hogy kimondjam, vége. Az utolsó kapcsolatom 3 évig tartott, két évig együtt is éltünk, de az utolsó egy év már nem kellett volna. Valahol mélyen tudtam, h esélytelen, de akkor még képtelen voltam elengedni. Az utolsó egy évben folyamatosan engedtem el, így mire kimondtam, hogy ennyi volt, már majdnem túl is voltam rajta.
Hozzátenném, azóta nem volt kapcsolatom, mert annyit szenvedtem az előzőben, hogy szabályosan rosszul vagyok a férfiaktól.
24N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!