Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfi szűz incelként leéllni az életet rosszabb vagy csigának születni?
Én sajnos az elsőt tapasztaltam meg, jó még nem ért véget az életem de szerintem ez így marad már. Főleg akkor van bennem rossz érzés mikor látom a fiatal szexi csajt romantikázni szépfiúval mint a képen:
Pont azon kezdtem el gondolkozni mikor néztem egy természet filmet a csigákról hogy melyikünk szívta meg jobban. Csiga nem tud élni nyilvánvalóan meg rövid is az létezése, viszont ösztönlény szóval nem fogja fel hogy milyen rossz az élet.
Én ezzel szemben ugyanúgy nem tudok élni viszont én felfogom milyen rossz létezni és nézni más chad meg pretty boy emberkéket ahogy minden nap más lánnyal bújnak ágyba.
Szóval én az incelségre mondom hogy rosszabb. Nektek mi a véleményetek?
"Neked csak arra kéne egy nő, hogy ne a kezedet használd, nem tudlak sajnálni!"
Miért szerinted a többi faszinak mire kell a nő? Hallgatni a hisztizést vagy mire?
"Fideszes soha nem lennék és egyébként neki közük sincs a feminizmushoz. Igen, egyébként tényleg hiszek néha abban, hogy az embereken lehet segíteni, de be kell látni, ha valaki reménytelen."
Akkor a Tisza Párt vagy Karácsony Gergely pártja. Mert érted most itt szájkaratézol az incelekel egy kérdés alatt napokig azzal nem váltod meg a világot (Jó példa erre a: A nők elkényelmesedése miatt lett nehezebb a társkeresés című kérdés). Semmi értelme, csak az idődet pazarlod. Mert látom valamit akarsz elérni, ha nem így lenne akkor nem jönnél ide minden nap sokszor és nem esnél neki minden incelnek aki kiír valamit. Valami fanatikusság van benned hogy leakarod nyomni az emberek torkán a véleményed csak érted ezt politikusként lehet elérni mert itt írkálni a kutyát nem érdekel.
"Mert a 25. senki nem akar velem szexelni womp womp kérdést kiírni mi értelme van?"
Elméletileg te egy boldog életű sikeres nő vagy akit szeretnek (vagyis így állítod be, ennek a valóság tartalmát ellenőrizni nem tudom természetesen) mégis folyton jársz ide veszekedni emberekkel mintha valami haragot akarnál levezetni rajtuk. Akkor ezek szerint mégsem vagy olyan boldog életű? Mert nekem ne magyarázd hogy muszáj ide feljönni aztán valamelyik incelel vagy férfival vagy velem itt szájkaratézni, senki nem kötelez rá.
"A társasága miatt kell a nő egy normális férfinak. Meg családalapításra, ha épp az a terv."
Képzelem mennyire kellene egy pasinak a nő ha nem dugna.
49.
Képzeld, sokan nem dugnak. Nem egy olyanról hallottam már, baráti körben is, ahol havonta-kéthavonta van szex csak. Ahol meg gyerek van, ott jó, ha évi néhány alkalommal van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!