Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfi szűz incelként leéllni az életet rosszabb vagy csigának születni?
Én sajnos az elsőt tapasztaltam meg, jó még nem ért véget az életem de szerintem ez így marad már. Főleg akkor van bennem rossz érzés mikor látom a fiatal szexi csajt romantikázni szépfiúval mint a képen:
Pont azon kezdtem el gondolkozni mikor néztem egy természet filmet a csigákról hogy melyikünk szívta meg jobban. Csiga nem tud élni nyilvánvalóan meg rövid is az létezése, viszont ösztönlény szóval nem fogja fel hogy milyen rossz az élet.
Én ezzel szemben ugyanúgy nem tudok élni viszont én felfogom milyen rossz létezni és nézni más chad meg pretty boy emberkéket ahogy minden nap más lánnyal bújnak ágyba.
Szóval én az incelségre mondom hogy rosszabb. Nektek mi a véleményetek?
Szerintem egy annyira egyszerű létformának, mint a csiga, a giliszta, vagy a plankton, baktérium a legjobb lenni a világon. Bármilyen rövid is az élete, semmi gondja, nem filozofálgat, nem fázik/éhezik, nincs gondja (de még gondolata se) a szaporodással kapcsolatban, a "vágyai" azonnal és könnyen kielégíthetőek.
Ha már állat, akkor én panel macska akarnék lenni. Az is egy laza élet, de sokkal biztonságosabb és hosszabb, mint egy csigáé.
"Csigának lenni nem lenne jobb. Az élet szép barátnő nélkül is."
Nagyon szép hogyne persze, örökké a kezemet használjam amíg mások szexelnek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!