Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megkértem a barátnőmet, hogy készítsen nekem reggelit, ezért megharagudott. Ez csak szerintem túlzás?
Azt mondta, hogy pénteken itthon lesz, de el kell intéznie valamit. Mindenesetre valószínűleg hamarabb végez, minthogy felébrednék. Megkérdeztem, hogy ha belefér az idejébe a fontos dolga után, akkor tudna-e nekem reggelit csinálni, mert jól esne arra ébredni. Ő meg megsértődött, mert tőle ne várjam el, hogy kiszolgáljon, és hogy ilyet bunkóság kérni, neki ettől a kéréstől olyan érzése van, mintha ugráltatnám.
Egyébként főzés téren olyan a munkamegosztásunk, hogy többnyire együtt főzünk, vagy kifejezetten én főzök neki, az ritkább, hogy egyedül csinál valamit. Én nem érzem az, hogy ugráltatnám, csak mert egyszer azt szeretném, hogy reggelivel ébresszen, HA belefér az idejébe. Én csomószor megteszem ezt fordítva, pedig sosem kéri. Csak jól esik megtenni.
Kölcsönösség????
Kérdezd meg mi esne jól neki!!!
Én pl szeretem a táskákat, cipőket, parfümöket, nyaralásokat!
Igen, szoktam főzni, mosni, takarítani, de mivel ő viszonozza is ezért nem okoz gondot.
Ha valódi ez a kérdés és nem uszítani akarod a válaszolókat, értsd nők versus férfiak akkor a barátnőd femináci vagy azért mert azt hallgatja barátnőitől, hogy ne hagyja magát csicskáztatni, a volt párja ugráltatta, vagy az anyja, valamelyik női rokona, barátnője ugrál a párjának és ő nem akar ugyanúgy járni.
Emiatt a rész miatt gondolom így:
"Ő meg megsértődött, mert tőle ne várjam el, hogy kiszolgáljon, és hogy ilyet bunkóság kérni, neki ettől a kéréstől olyan érzése van, mintha ugráltatnám.
Egyébként főzés téren olyan a munkamegosztásunk, hogy többnyire együtt főzünk, vagy kifejezetten én főzök neki, az ritkább, hogy egyedül csinál valamit."
Nagyon, de nagyon odafigyel rá, hogy még véletlenül se lehessen csicska.
Tehát vagy elmagyarázod neki, hogy csak megkérted mert jólesett volna és ha megérti rendben van, vagy meg se magyarázod neki hanem inkább elhagyod.
"Megkérdeztem, hogy ha belefér az idejébe a fontos dolga után, akkor tudna-e nekem reggelit csinálni, mert jól esne arra ébredni."
Egy kérdés volt és azon kiakadt? Nem lenne tovább a párom. Gyerekes nagyon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!