Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy drogos, de nem teljesen drogos, de úgy mutatgat be hogy el akar venni?
Aki néha kb negyedévente él valamivel, de nem használó.
Inkább rossz körökben is forog csupán, mert barátai meg apró cseprő dolgai vannak mindenhol üzletelgetesek, munka, sokminden.
Engem visz mindenhova mindenféle körökbe, igy mindenkivel el tudok beszélgetni, és láthatom azt hogy a társadalom (haverok, barátok, kollégák, nők, pultosok), miket tükröznek nekem ról vissza, őt hogyan kezelik, mikről folynak beszélgetések, a beszélgetések milyenen nonverbálisan, és hozzám (egy párjához)hogyan állnak mások, velem hogyan viselkednek előtte, mögötte.
És mindenkinek úgy ad elő, hogy szeret, lagzit akar, meg ilyen túlzásokkal.
És "elvárja",hogy én is mindenki más előtt mondjam, h szeretem őt.
Hogyan kéne nekem szerepelnem ilyen játszmákban?
Az hogy mit kéne csinálnod, attol függ, hogy mit akarsz tőle.
Barátodként szerintem nem tudod megtartani ha tényleg akar tőled valamit, szóval vagy leépíted, és más haverokat keresel, vagy pedig összejössz vele.
De ha összejössz vele, akkor nem csak azzal kell számolnod hogy néha drogozik (ami vagy zavar, vagy nem) hanem azzal is, hogy nyilván nem fogja megszakítani a kapcsolatot a tróger ismerőseivel, szóval vele együtt őket is a nyakadba kapod.
Ez miért játszma, együtt vagytok, vagy nem?
Ha nem vagytok, akkor nem kell vele találkozni, társaságba menni, és főleg eszedbe nem kellene azt hazudni, hogy szereted, és össze fogtok házasodni.
Ezt mi mondjuk meg?
Akkor kérj egy slukk füves cigit, csimpaszkodj a nyakába, és bólogass vidáman, hogy hozzá akarsz menni. Nekem mindegy.
Hát én elhuznek az életéből.
Elég, hogy ilyen ismerősei vannak, mindegy, hogy "nem drogos" a barátod.
Ennek jó vége nem lesz ez biztos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!