Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A 18-23 éves közötti lányok miért ilyen droidok? Tisztelet a kivételnek!
Én sem igazán értem mit értesz ezalatt. Azt meg pláne nem értem, hogy mért érdekli ez egy 30 éves nőt, de ez meg nem az én dolgom=)
20/l
(Előző vagyok, mikor írni kezdtem nem volt válasz)
Én pont ebben a korosztályban nem tapasztalom annyira a r*bancosodást, de lehet hogy az én társaságommal van a "probléma".
Viszont nem értem az ellentmondást. Ha a csitrisségre és a túl csapongó életmódra utalsz, hogy jön hirtelen a 30as viselkedés? Egyébként meg minden korosztályban vannak elk*rvult lányok, nők. Ismerek olyan 30 feletti nőt, aki a fene se jegyzi hány pasi szeretője. Megesik. Nem hiszem, hogy ez bármiben is érintene, a pasik meg ha nem ilyen bnőt akarnak, akkor keressenek addig, amíg nem találnak normális lányokat, mert léteznek, nem is kevesen, csak nem annyira feltűnőek.
"viselkedik egy két tízen éves csitri mintha már 30-lenne és akkor élet tapasztalata lenne!"
Jó megfogalmazás:D Pluszban elkezdenek használni olyan szavakat, hogy "az exem" meg "szingli vagyok"... undorító. Nincs semmi kislányosság bennük, teljesen átvették az amerikai tinilány-életérzést. És az egyenjogúságot úgy értelmezik, hogy ők is olyan rondán beszélnek és viselkednek, mint a fiúk kevésbé értelmes fele.
1: hátrább az agarakkal, te nem tettél fel érthető kérdést.
2: időbe telik gépelni, főleg ha az ember mást is csinál, legyen már benned tolerancia, és logika =)
3: ha ilyen a természeted, akkor ne szülj gyereket, mert nem lesz türelmed hozzá. Az pedig, hogy milyen az ember a neveléstől nagymértékben függ, úgyhogy magadtól kérdezd, hogy készen állsz-e arra, hogy ilyesmire felkészítsd. Azt pedig még mindig nem értem, hogy mért ehhez a korosztályhoz szól a kérdés, ez a legkevésbé fogja érinteni a gyerekedet.
17:05 vagyok! Igaz hogy sok olyan lány van aki kicsit nagyobbnak érzi ű, láttatja magát mint amekkora de én ezt nem a 18-23 közötti lányok körében tapasztalom hanem a 12-16-os korosztályban. Ha bemegyek egy szórakozóhelyre amit emiatt ritkán teszek még ők néznek ki onnan minket! Pedig véleményem szerint inkább való egy 18-23 éves lány a diszkóba mint egy 12-16. És az hagyján hogy isznak meg dohányoznak de láttam már olyat is hogy egy 18 éves srác a kocsmaajtóban tette magáévá 14 éves barátnőjét!
én még mindíg 19/L
Ezen már én is elgondolkodtam, csak más korosztályban. Számomra a 12-16 éves korosztály, ami megdöbbentő. Mi annyi idősen még melltartót sem hordtunk, nem sminkeltünk, eszünkbe sem jutott a szex, hanem játszottunk a játszótéren!!!, ami ma már furcsa lenne nekik. :D Sosem voltam rib@ncos, mindig komoly kapcsolataim voltak (16 éves koromtól) az első 2 évig tartott és most a második barátommal 8 hónapja vagyok. :) De a maiak? 13-14 évesen átment rajtuk az egész város/falu. :D Tanulásban is egy nagy nullák ahogy mesélték a tanárok, meg ahogy láttuk, ahogy sorra buknak meg, vagy a kettesért küzdenek, az egyetem meg...nem is ismerik. Nem tudom milyen ember lesz a mai 12-16 évesekből, de az biztos, hogy egy kulturálatlan népség most. :(
19L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!