Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ilyen buták a mai fiatal (kamasz) lányok? (Persze tisztelet a kivételnek. "Akinek nem inge, az ne vegye magára". )
Hát a legtöbben ilyenek....sajnos....
de miköztünk, fiúk között is sok az ilyen "kihaénnem" macsó:S szóval mind2 oldalon megvannak az ilyenek...
17/F
A nevelés hiánya, a sok idióta sztár, akiket példaképnek tekintenek, ja, és hát mivel a szülők nem nevelnek, hát elkényeztetik...
És iszonyatosan határozatlanok, más véleménye sokkal fontosabb, mint a sajátjuk, a legtöbbjük önbizalomhiányos, ezt pökhendi viselkedéssel próbálják ellensúlyozni, szánalmasan.
A férfiakat ideoda vonszolható tárgyaknak tekintik, "beindítják" a pasast, aztán kislányosan kéretik magukat...
Fajul a világ...
L.
Liberalista mindent toleráló, nem verő nevelés ide vezet.
Nem a technológiával van a gond, hanem változik a társadalmunk.
ez a pasikról is elmondható.. pl. a kedvenceim:
én : - szoktál olvasni?
ő : - öö, hát néha, újságot..
( rosszabb esetben még újságot se olvas, és egyáltalán nem informálódik semmilyen médiából se.. )
én : - és sulizol? vagy dolgozol?
ő : - nem sulizok, az fölösleges, nem a papir számit..
de a legrosszabb, amikor saját párom néz le ugymond, amikor azt mondja, h nekem fogalmam sincs az élet dolgairól, és mivel gimis vok, 1 égőt se tok kicserélni.. ez nem igaz, mert tok égőt cserélni.. :S de nem is erről van szó, hanem amig nekem céljaim vannak, ő el van szállva a rap zenétől, és mindene a wow.. akkor most ez életcél? mert ugye a " papir nem ér semmit.. ". ja, az nem tom, h mennyivel ér többet, ha vki 1 áruházban dolgozik, árufeltöltőként.. ne értsetek félre, nem nézek én le senkit, de ha vki engem szekál, azt nem hagyom szó nélkül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!