Miért lesz sok fiatal ronda emós és néz ki úgy mint egy hülye vagy miért mindenki ilyen tiniket szeret pl. dzsásztin bíber meg espé meg ilyenek miéééérttt mindenki ilyen tisztelet a kivételenk! :D na szóval miért?
???:|
Tanulj meg írni édesem.
Amúgy meg semmi gond nincs azzal hogyha valaki Justin Biebert szereti vagy Sp. Ez egy stílus úgy ahogy az emo meg a stb. Az a helyzed hogy neked semmi közöd nincs ahoz hogy más hogy öltözködik vagy éppen milyen a zenei stílusa..
Én 25 éves vagyok, nem vagyok emos, irodában dolgozom van egy 2,5 éves lányom és mégis szeretem SP-t. Mármint a zenéjét főleg, de a srácot is bírom.
Pedig se emos, se tini nem vagyok.
Amúgy foglalkozz a saját dolgoddal inkább kedves kérdező és tanulj meg írni.
Jó, most nem a kérdésre válaszolok DE úgy birom az ilyen embereket-.- Mi közöd van Neked ahoz hogy ki milyen zenét hallgat, és milyen stílusa van.
Igen, lehet, hogy csak divatból csinálja, de kérlek, az nem Rád tartozik!
Atya ég.
És nem vagyok se emós se rocker, se rapper. Csak egy átlagos lány, és igen, szeretem sp-t, de ehez senkinek semmi köze nincs :)
13/L
mi az hogy miért????
Miért ne rajonghatna egy fiatal egy zenészért/együttesért.
Miért ne követhetne egy stilus?
Gondolom Te is követsz egy stíilust és hallgatsz zenéz.Miért????? -.-"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!