Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Miért lesz sok fiatal ronda...

Miért lesz sok fiatal ronda emós és néz ki úgy mint egy hülye vagy miért mindenki ilyen tiniket szeret pl. dzsásztin bíber meg espé meg ilyenek miéééérttt mindenki ilyen tisztelet a kivételenk! :D na szóval miért?

Figyelt kérdés
.
2010. aug. 19. 15:55
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
33%

19:41

Te minek szólalsz meg? Ha senkinek semmi köze nincs hozzá, akkor miért mondod ezt el? Kit érdekel? Miért mondasz BÁRMIT is?

Kérdező, én egyet értek veled, dzsásztin bíber meg espé nyomorék, szánalmas kis gyökerek, azok a tinik, akik meg szeretik, és kikérik maguknak, hogy ez igenis MEKKORA STÍLUS- na, azok meg rusnyák... -.-

2010. aug. 19. 22:01
 12/15 anonim ***** válasza:

19:41-es vagyok.

Tudtommal ez egy olyan oldal ahova bárki leírhatja a véleményét.

És tényeg nem szerettem volna senkit sem megbántani, csak leírtam a véleményem. Sőt, nincs is azzal semmi bajom ha valakinek nem tetszik a másik öltözéke, zenei stílusa. Nekem sem tetszik sokminden, de megpróbálom elfogadni, hogy minden ember más és más.

Nincs azzal semmi probléma hogy megkérdezte, elnézést is kérek amiért szóvátettem, hogy semmi köze hozzá!

Bocsi, hogy összevissza írtam de már fáradt vagyok, megyek is aludni!

Sziasztok.

2010. aug. 19. 22:12
 13/15 anonim ***** válasza:

a kérdésre egy válasz: azért lesznek ilyenek mert ez a trend és a legtöbben a trendet akarják követni.

ha ehhez van kedvük akkor meg miért ne? ;)

2010. aug. 20. 16:54
 14/15 A kérdező kommentje:
azoknak akik nem mi közöd hozzá véleményt írták és sok olyant kaptam ami igaz (: köszi a komenteket azt hiszem rájöttem miért jó ez (:
2010. aug. 20. 18:17
 15/15 anonim válasza:
Most bocsi nem akarlak megbántani, de szerintem az ő dolguk, hogy milyenek. De abban egyet értek h mit lehet Justinon meg sp-én csodálni. Én Sp zenéjeből egy kettőt szeretek, és a sráccal sincs sok bajom, de justinnal már annál több. Tudod most ez a "menő". Justinnak más a hangja mint a többi énekesnek, kifejezetten vékony hangja van, és ez most a mai lányoknak nagyon bejön. De nem csak ez, mert olyan cukky édy meg ary<33333 LÁW JUSTIN 4 EVER..Ézt hallom meg látom mindenhol...Úgyhogy most ez tetszik nekik, hamarosan jön a következő tinibálvány, akko majd azt fogják isteníteni..
2010. dec. 31. 13:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!