Miért lesz sok fiatal ronda emós és néz ki úgy mint egy hülye vagy miért mindenki ilyen tiniket szeret pl. dzsásztin bíber meg espé meg ilyenek miéééérttt mindenki ilyen tisztelet a kivételenk! :D na szóval miért?
19:41
Te minek szólalsz meg? Ha senkinek semmi köze nincs hozzá, akkor miért mondod ezt el? Kit érdekel? Miért mondasz BÁRMIT is?
Kérdező, én egyet értek veled, dzsásztin bíber meg espé nyomorék, szánalmas kis gyökerek, azok a tinik, akik meg szeretik, és kikérik maguknak, hogy ez igenis MEKKORA STÍLUS- na, azok meg rusnyák... -.-
19:41-es vagyok.
Tudtommal ez egy olyan oldal ahova bárki leírhatja a véleményét.
És tényeg nem szerettem volna senkit sem megbántani, csak leírtam a véleményem. Sőt, nincs is azzal semmi bajom ha valakinek nem tetszik a másik öltözéke, zenei stílusa. Nekem sem tetszik sokminden, de megpróbálom elfogadni, hogy minden ember más és más.
Nincs azzal semmi probléma hogy megkérdezte, elnézést is kérek amiért szóvátettem, hogy semmi köze hozzá!
Bocsi, hogy összevissza írtam de már fáradt vagyok, megyek is aludni!
Sziasztok.
a kérdésre egy válasz: azért lesznek ilyenek mert ez a trend és a legtöbben a trendet akarják követni.
ha ehhez van kedvük akkor meg miért ne? ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!