Ciki ha fiatal korom ellenére szeretek elegánsan öltözködni? Ez bejön a csajoknak? Vagy inkább strébernek néznek?
Én 1.5 éve csak öltönyben járok, eleinte szóvá tették az egyetemen, megdícsérték, aztán később hülyének néztek, hogy ok nélkül mindig öltönyben vagyok, de mostanra meg már megszokták. A munkahelyemen meg amúgy is elvárják.
Inkább az a gáz, aki azt mondja, hogy "de szar lehet minden nap így járni munkába". Pont ezért tanultam ezidáig, hogy ne melegítőben kelljen ülnöm egy pénztárgép mögött a sarki boltban. :)
Szerintem nem gáz, ha izlésesen választod meg a ruhákat! Én szeretem az ilyen öltözékű fiúkat, de persze, ha jól áll neki.
Egyébként, ha 10 éves vagy akkor én is hülyenek néznélek ilyen cuccba
Lehet ciki is meg nem is.
Most csak a barátomból kiindulva. Ő is ilyenekben jár de minden inge egyszínű, unalmas fehér, esetleg szürkés, sárgás. Dögunalom. A mellényei olyanok mint régen nagyapámnak volt. Ez gáz. Egy fiatalhoz nem is illik. Vannak színesebb vagy mintás ingek, modernebb mellények. Ne a régi ócska meg unalmas fazonban járjatok. Az nem jön be senkinek sem.
Suit up! Ahogy Barney mondaná :))
Sztem nem gáz, én szerintem az elegáns férfiakat :)
nekem bejön. számomra vonzó és kész.
17L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!