Ciki ha fiatal korom ellenére szeretek elegánsan öltözködni? Ez bejön a csajoknak? Vagy inkább strébernek néznek?
Attól is függ, hogy nézel ki benne. Gimibe járt egy srác, aki mindig öltönyben, ingben volt, de iszonyat hülyén nézett ki, mert látszott rajta, hogy "gyerek" még.
Egy felnőtt férfin szerintem a világ legszexibb dolga az öltöny/ing (persze csak ha izléses, nem valaki kinai sz*r), de egy tinédszeren valahogy túlzás.
attól,hogy stílusos vagy,miért lennél gáz?:D sokkal szívesebben mutatkozom olyan sráccal aki normálisan van felöltözve,mint akin az a szörnyű hipózott gatya meg bugyuta partipóló van minden nap.: )
16L
nekem sokkal jobban tetszik. látszólag igényesebb és intelligensebb egy ilyen öltözködésű fiú és ez igenis bejön:)
persze nem öltöny, mert az én korosztályomban az elég furcsa lenne de pl egy ing, kötött pulcsi, farmer nagyon jól néz ki, mégis egyszerű.
és egyáltalán nem gáz:)
hány éves vagy?
Nekem nőként nagyon bejönnek az jobban öltözött, stílusosabb, kicsit elegánsabb srácok ill. férfiak.
Én olyan cégnél vagyok, ahol elég kötött a dress code, pedig nem vagyunk közvetlenül az ügyfeleink/ vevőink/ partnereink (üzleti)/ részvényeseink/ megbízóink szeme előtt, mégis elvárás (sok mindenben érdekelt a vállalat).
Ha nem érzed magad túlöltözöttnek akkor nincs gond. (Alul-öltözöttnek lenni (kapucnis melegítőfelső, szakadt farmer, edzőcipő) inkább kellemetlen.)
A (smart ill. business) casual-lel nem lősz mellé fiatal férfiként, és tetszeni fogsz az ellenkező nemnek is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!