Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Ciki ha fiatal korom ellenére...

Ciki ha fiatal korom ellenére szeretek elegánsan öltözködni? Ez bejön a csajoknak? Vagy inkább strébernek néznek?

Figyelt kérdés
Na nem öltönyben járok, csak szeretek szép ingeket felvenni, hozzáillő pulcsival vagy mellénnyel és farmerrel.Valahogy jobban érzem maga, vagy inkább többnek, de néha furán néznek rám, hogy mindenki ilyen feliratos, meg kosaras pulcsikba van én meg nem. Szerintetek gáz vagyok ? :D
2011. okt. 18. 12:56
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszaitokat, és hogy segítettetek meggyőzni saját magam :)
2011. okt. 18. 14:50
 12/19 anonim ***** válasza:
100%

Attól is függ, hogy nézel ki benne. Gimibe járt egy srác, aki mindig öltönyben, ingben volt, de iszonyat hülyén nézett ki, mert látszott rajta, hogy "gyerek" még.

Egy felnőtt férfin szerintem a világ legszexibb dolga az öltöny/ing (persze csak ha izléses, nem valaki kinai sz*r), de egy tinédszeren valahogy túlzás.

2011. okt. 18. 15:40
 13/19 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszodat, én nem öltönybe járok, meg nem uncsi egyszínű nagypapás ingekbe, csak egy picit elegánsabb csíkos ingekbe, szóval több mint egy sima póló, meg veszek fel rá egy ilyen pamut mellényt, az meg több mint egy kapucnis feliratos pulcsi. Én így érzem jól magam :) De persze öltönyt ünnepi alkalmakkor veszek fel, persze így is picit kilógok, de nekem ez kell, jobban érzem magam :) , azért döntöttem úgy hogy inkább ingeket hordok, mert egy sima pólóba, meg pulcsiba úgy néztem ki mint egy óvodás :D és így jobb, meg talán a csajok is jobban meglesnek :P
2011. okt. 18. 16:14
 14/19 anonim ***** válasza:
68%
szerintem ahhoz, hogy erre a kérdésre normális választ tudjunk adni, szükség lenne egy képre rólad, hogy milyen alkathoz, milyen archoz, milyen emberhez kell hozzáképzelni a ruhákat. Meg az sem elhanyagolható, hogy hány éves vagy.
2011. okt. 18. 23:09
 15/19 anonim ***** válasza:
100%

attól,hogy stílusos vagy,miért lennél gáz?:D sokkal szívesebben mutatkozom olyan sráccal aki normálisan van felöltözve,mint akin az a szörnyű hipózott gatya meg bugyuta partipóló van minden nap.: )

16L

2011. okt. 22. 13:28
 16/19 anonim ***** válasza:

nekem sokkal jobban tetszik. látszólag igényesebb és intelligensebb egy ilyen öltözködésű fiú és ez igenis bejön:)

persze nem öltöny, mert az én korosztályomban az elég furcsa lenne de pl egy ing, kötött pulcsi, farmer nagyon jól néz ki, mégis egyszerű.

és egyáltalán nem gáz:)

hány éves vagy?

2012. márc. 4. 14:31
 17/19 Zöld cemű szörny válasza:
Sztem nincs ezzel semmi gáz! Akkor mindenki/legtöbben az(t) hiszi(k) oan kifinomult, normális vagy.
2014. júl. 4. 15:24
 18/19 anonim ***** válasza:

Nekem nőként nagyon bejönnek az jobban öltözött, stílusosabb, kicsit elegánsabb srácok ill. férfiak.

Én olyan cégnél vagyok, ahol elég kötött a dress code, pedig nem vagyunk közvetlenül az ügyfeleink/ vevőink/ partnereink (üzleti)/ részvényeseink/ megbízóink szeme előtt, mégis elvárás (sok mindenben érdekelt a vállalat).

Ha nem érzed magad túlöltözöttnek akkor nincs gond. (Alul-öltözöttnek lenni (kapucnis melegítőfelső, szakadt farmer, edzőcipő) inkább kellemetlen.)

A (smart ill. business) casual-lel nem lősz mellé fiatal férfiként, és tetszeni fogsz az ellenkező nemnek is.

[link]

2017. márc. 31. 19:38
 19/19 anonim válasza:
Nekem bejon
2017. szept. 13. 21:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!