Fiatal vagyok még, hogy fölvegyek lolita ruhákat? 14/L
Egy 13éves lány kiírt gey kérdést, hogy hol szerezhet lolita ruhákat, és egy válaszoló azt írta, hogy: "ez pont arról szól hogy kislánynak akarnak kinézni, te pedig alapból az vagy, szóval hülyén nézne ki."
Ezt én értem is, de tényleg hülyén nézne ki??
Nem öltözködnék így állandó jelleggel, kizárólag egy Con erejéig hordanám.
Teljesen rákészültem a dologra, elkezdtem tervezgetni mit veszek majd fel, de ez a válasz teljesen lelombozott. :(
Ja, és én Gothic Lolitára gondoltam.
Azt is javasolták, hogy akkor inkább már a Decora, de az valahogy messze áll tőlem. :/
sztem egy conon tényleg teljesen mindegy. Ha nem valami bugyi-melltartós akárkit cosplayelsz, akkor nem cinkes. :D
Amúgy meg egy ráncos negyvenesen sem áll épp jól. meg most nem mindegy ki mit mond?
Igen tudom, csak hirtelen megijedtem, hogy nagyban készülök, majd nagy nehezen megcsinálom a ruhát, és aztán kiderül, hogy fölös volt, mert hülyén néz ki. Vagy esteleg fölvenném és már nem tetszene.
De mostmár megnyugodtam, és ha mégsem állna jól, majd azt mondom én így akartam! ;D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!