Hol tudok ilyesmi ruhákat venni? Mi ezeknek a ruháknak a neve?
2011. okt. 26. 17:01
1/7 anonim válasza:
koktélruha néven keress rá, de lehet kapni new yorkerben is hasonlóakat.
2/7 A kérdező kommentje:
Ahha. Értemm. És ilyen van 160-162-es méretben is? Élég törpe vagyok, de minden álmom egy ilyen. És mennyibe kerülnek ezek?
2011. okt. 26. 17:34
3/7 anonim válasza:
10-50 ezer között attól függ hogy hol veszed. szerintem csak mini térdig és bokáig érő van.
4/7 A kérdező kommentje:
Használtan is annyik? Vagy használtan ne vegyek? Nem szeretnék márkásat meg minden, csak egy bálba kéne, ilyen iskolásba. De elég jól varrok. Ha nem találok magamra valót akkor megtervezem és megvarrom magamnak. :) De azért köszi <3
2011. okt. 26. 19:02
5/7 anonim válasza:
itt vannak használtan, keresgélj, hátha megtetszik valamelyik. [link]
6/7 anonim válasza:
Úgy hívják őket, hogy ronda ruhák.
7/7 A kérdező kommentje:
Van akinek nem tetszik, van akinek, igen. Véleménynyilvánítást nem kértem. Ha nem tetszik akkor nem kell írni rá. Bunkóó "-.-
2011. okt. 31. 17:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!