Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az hogy a nők egy kapcsolatban, a párjukon akarnak változtatni, főleg nehéz időszakban? (Tisztelet a kivételnek)
Én megmondtam a barátomnak, hogy amíg vizsgaidőszak van, addig a tanulás az első. Ha neki ez nem tetszik, elmehet a sunyiba, vergődhet, hisztizhet, engem nem érdekel, én tanulni fogok, mert már így is 1 évvel csúszok, nem akarom tovább húzni a dolgokat. Ez nem változtatás szerintem, természetes, hogy néha kicsit több megértésre van szükségünk a másik részéről. Ő természetesen nem tudja mennyi nyűggel jár egy vizsgaidőszak, hiszen egy bukott kis szakmunkás tanonc, aki soha a büdös életében nem tanult meg fél oldalnál többet, így vitázunk is a dolog miatt, de nem hat meg. Tanulnom kell és kész. Ha megérti, megérti, ha nem, akkor így járt.
22/L
Szerintem semmi rossz nincs abban, hogy felelősségteljesebben élek, mint mondjuk 2-3 éve, amikor bekerültem egyetemre és sorra buktam meg mindenből, mert a szórakozás volt az első. Én ilyen típus vagyok, most nőtt be a fejem lágya úgy látszik, de jobb később, mint soha.
Főleg ahhoz viszonyítva, hogy évközben nem kell bejárnom, így szinte egész nap vagy alkalmi melózok, vagy itthon ücsörgök, vagy a barátommal vagyok. Igazán kibírja ezt a másfél hónapot úgy, hogy nem vagyunk együtt napi 6-10 órákat, csak 3-4-et. Másfél éve vagyunk együtt.
22/L
Aki kérte másodikként, hogy fejtse ki jobban, mert tud rá választ:
Teljesen igaza van a diplomáért "szenvedő" Lánynak. 192 Km-re vagyunk egymástól, Kéthetente találkozunk. Anno nagyon sokat beszéltünk erről, hogy hol legyen a továbbtanulás. Én annyit mondtam Neki, hogy inkább most ez a 4 év így külön, mint később a flexben üljön robotként 3-4 műszakban. Abban is igazat adok Neki, hogy a tanulás az első. Semmi-felé megváltoztatásaról nincs szó. Ez a rend. Tanul, életet alapoz, biztosítsa a jövőjét. Sőt, arra és rájöttem, hogy ebben a 2 hónapban míg tart a vizsgaidőszak addig kb én vagyok a második vagy a harmadig a sorrendben. Az első a tanulás majd a személyes dolgai és utána jövök én. S ezzel nincs is semmi baj. Nem értem, hogy mi ez a hatalmas kiakadás. Gondolj arra, hogy mikor hazajön, vagy mikor vége a vizsgaidőszaknak, akkor átbeszéltek mindent.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!