Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért van az hogy a nők egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az hogy a nők egy kapcsolatban, a párjukon akarnak változtatni, főleg nehéz időszakban? (Tisztelet a kivételnek)

Figyelt kérdés
Érdekelne ti hogyan éltek meg ilyen időszakokat lányok/fiúk!
2011. jún. 1. 08:04
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:

hát igen, talán ezekhez a dolgokhoz nem kellett volna hozzászoktatni.

de igazából az sem túl jó dolog hogy belement abba hogy te ne tanulj hanem vele legyél.

az a barátom akivel sokáig jártam mindig rábeszélt arra hogy menjek be órákra, pedig együtt laktunk albérletben, mondhatta volna hogy ne menjek be hanem legyünk inkább együtt.

2011. jún. 1. 19:00
 22/23 A kérdező kommentje:

És jól érezted magad vele órán? Nem bántad?

Én úgy voltam vele hogy hagyok szabadságot neki, és nyugodtan foglalkozzon a dolgaival...

2011. jún. 1. 19:22
 23/23 anonim ***** válasza:

ő nem abba a suliba járt mint én.

egyébként szerintem ez lenne a normális, megadni a másiknak a szabadságot, csak némelyik emberrel aztán elszalad a ló. nálunk is ez tett be végülis..

2011. jún. 1. 19:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!