Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért van az hogy a nők egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az hogy a nők egy kapcsolatban, a párjukon akarnak változtatni, főleg nehéz időszakban? (Tisztelet a kivételnek)

Figyelt kérdés
Érdekelne ti hogyan éltek meg ilyen időszakokat lányok/fiúk!
2011. jún. 1. 08:04
1 2 3
 11/23 A kérdező kommentje:
Vizsgaidőszak alatt történtek a dolgok.
2011. jún. 1. 09:48
 12/23 anonim ***** válasza:
kérdező, és utána mi lett? szakítottatok is ezek miatt?
2011. jún. 1. 09:54
 13/23 A kérdező kommentje:
Utolsó vizsgám előtt bedobta a törülközőt :), és szakított velem. Azóta össze is jött egy másik fazonnal, rá egy hónapra. A dolog iróniája hogy ő is egyetemista, és ugyanígy most fog végezni.
2011. jún. 1. 10:00
 14/23 A kérdező kommentje:
Mármint a srác egyetemista! Hölgy csak valami szakközép szerű suliba járt.
2011. jún. 1. 10:01
 15/23 anonim ***** válasza:

de te nem szakítottál volna vele az ilyen mássalmozibamenős meg hasonló akciói miatt (meg a folyamatos elégedetlenkedés stb)?

csak azért kérdem mert ezt valamelyik nap sajnos én is bejátszottam mert eldurrant az agyam, és most megijedtem x)

2011. jún. 1. 10:01
 16/23 A kérdező kommentje:
Furán hangozhat, de örültem hogy elfoglalja magát, mert bíztam benne.
2011. jún. 1. 10:09
 17/23 anonim ***** válasza:
Szerintem ennek nem a vizsgaidőszak volt az oka, az csupán álca volt a hölgyeménynek, már érett benne a dolog, akkor is, ha ez nem látszott.
2011. jún. 1. 10:13
 18/23 A kérdező kommentje:

Végignéztem a történetet, és arra jutottam hogy ő küzdött hogy megmaradjon a kapcsolatunk, és nem álca hanem valóság. Sajnos ő szemszögéből is volt félelem rendesen, és szenvedett is a dolgok miatt. De az akkori tudásunk legjavát hoztuk, és mindketten követtünk el hibát(Én tanultam rendesen belőle).

De maradjunk a kérdésnél :), miért jó a másikat megváltoztatni magunk helyett?

2011. jún. 1. 10:20
 19/23 anonim ***** válasza:

kicsit hosszú lesz amit írok, a lényeg a végén lesz..azthiszem ezzel némileg választ adok a kérdésedre, bár nem biztos.

nekem pár éve volt egy elég hosszú kapcsolatom, a vége felé már nem éreztem igazán jól magam benne, tudtam hogy valamikor szakítani fogunk de csak vártam ezt az időt...jött egy másik pasi, aki miatt éreztem hogy lépnem kell. szakítottunk. namost ez a másik srác az első két hónapban előadta nekem a mr.tökéletest. virágok, sms-ek százai egy nap alatt, mindig jólnézett ki, nem volt semmi baj a megjelenésével, amikor nálunk volt reggel beágyazott, segített főzni, elmosogatott, és még írhatnám. úgy éreztem magam mint egy királylány. 2 hónapig. gondolom elég nehéz lehetett magát visszafogni mert végülis nem a fent leírtak voltak nála a normálisak...össze vissza voltak a szobámban hajigálva a cuccai, a táskájában a koszos evőeszközök csak úgy sorakoztak a fél évvel azelőtti vonatjegyek mellett, úgy evett mint egy disznó, nem volt hajlandó hajat mosni még akkor sem mikor a hajából úgy hullott a korpa mint a hó mondván hogy érzékeny a feje és nem mehet ki hajmosás után a szabadba (máskor meg éppen utána rohant ki az udvarra mert neki feltétlenül cigiznie kellett), meg sem kérdezte kaja előtt-után hogy segítsen e valamit csak bevágta magát a szobába és aludt meg nézte a tvt...ha megkértem valamire akkor meg vágta a pofákat meg 'mit szólsz bele, már felnőtt férfi vagyok' amúgy meg ha volt valami, pl. mentünk suliba vagy a szüleihez (másik városba) akkor meg 'jaj most akkor hogy megyünk a suliba kicsim...ezt most hogy csináljuk kicsim...' hajítottam is kifelé a p*csába...és az ilyenene ne akarjon változtatni az ember?? kibírhatatlan...

szóval remélem érted. tudom hogy nem minden pasi ilyen, én most egy esetet irtam le, a saját tapasztalatomat.

2011. jún. 1. 13:22
 20/23 A kérdező kommentje:

Értem a sztoridat, és köszönöm hogy megosztottad velünk. Ami a megváltoztatást illeti, a hölgy ismert engem, tudta milyen vagyok viszont azt a stresszes feszült állapotomat ami volt soha nem látta, igaz az én hibám is az hogy kialakult mert hozzászoktattam a jóhoz (pl.: az órákra való bejárás helyett is vele foglalkoztam), majd aztán jött az észheztérés hogy pótolnom kell sürgősen a tanulást, ő meg eközben szabadon ráért és gondolom elkezdett agyalni... És jött a hasonmásom, a történet innentől már tiszta.

Ennyit ért a kapcsolatunk, hogy az első mosolyra ugrott tovább.

2011. jún. 1. 18:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!