Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Fiúk! Szerintetek hogy tud...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Szerintetek hogy tud ennyire bunkó lenni valaki? Vagy minden pasi ilyen? Tisztelet a kivételnek, tényleg.

Figyelt kérdés

Az exem... Ő szakított pár hónapja, mondván már nem szeret. Ok, megértettem, én is amondó vagyok, ami nem megy, nem kell erőltetni. Azóta összejött egy osztálytársammal (mellesleg ő is oszt.társ), én még jópofizok, hogy nem érdekel, holott persze, hogy majd meghalok annyira bánt, de ez lényegtelen. Szóval szakitottunk, de nem összeveszve váltunk el, most mióta megkezdődött a suli viszont annyira bunkó, mintha legalábbis megcsaltam volna, vagy én dobtam volna őt. Bunkóskodik, pedig nincs igaza. Tudja jól mennyire megbántott régen, le se sz@rja magasról. Most is ott tapos belém ahol tud, pedig szerintem nem érdemlem meg. Sőt szerintem ő kéne legyen az, aki lehajtott fejjel kéne hallgasson, mivel ő volt a hunyó végig. Régen soha nem volt ilyen... annyira kedves volt meg szeretetreméltó. Mióta azzal a másik r_bancal jár (már bocsi a szóért de nem tudok rá mást mit mondani), azóta lett ilyen. Hogy nem látja hogy az orránál fogva vezetik? Miért van az, hogy mindenki látja, csak ő nem? Hogy tudott valaki így megváltozni egyik pillanatról a másikra?

:(

Nem érdekel hogy kivel jár, azt se hogy mit csinál, de engem hagyna legalább békén:( Miért csinálja ezt velem? Ha pokollá akarja tenni az utolsó évemet a suliban, nagyon jó úton halad...:(

2010. nov. 7. 20:15
 1/5 anonim válasza:
100%
Milyen viszonyban vagy a másik lánnyal akivel jár? Lehet, hogy a másik lány féltékeny rád, vagy nem szeret, és a fiút ellened uszítja. A fiúval kéne leülnöd kettesben, és rákérdezni erre a dologra. Tisztázd vele, hogy ez neked rosszul esik.
2010. nov. 7. 20:19
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
SZARD LE!! amúgy meg azért bunkó veled hogy megmutassa a másik csajnak hogy: téged már nem szeret,vége van kb.. de ez csak az én gondolkodásom. F
2010. nov. 7. 20:21
 3/5 A kérdező kommentje:

A másikat sosem szívleltem, most kiderült hogy miért. Ő is épp ilyen bunkó, fenn hordja az orrát. Tényleg én nem szeretek így beszélni senkiről, legyenek boldogok adja nekik Isten... de tényleg annyira utálatos volt mindig, azóta meg az exem is. Gondoltam már rá, hogy leüljek vele, csak az a baj hogy nincs hogy. Meg nem is igazán szeretném megadni a másik csajnak azt az örömöt, hogy tudja, szenvedek mint egy elgázolt kutya...

Egész nyáron sosem keresett, mikor először találkoztunk annyit nem mondott hogy szia, hogy vagy. Ő már nem az az ember többő akit én annó megismertem, mintha meghalt volna. A mostani énjével meg lehetetlen szótérteni:(

2010. nov. 7. 20:24
 4/5 anonim ***** válasza:

Látod, ez a tipikusság.

Megaláz, beléd tapos mégis odáig vagy meg vissza, hiszen ha nem így lenne akkor leszarnád magasról.

Lehet, ha Én is bunkó lennék nagyobb sikerem lenne a Nöknél.

2010. nov. 7. 21:34
 5/5 anonim ***** válasza:

Utolsónál a pont.

Ha próbálsz kedves lenni akkor "legyünk barátok"

Ha bunkózol és leszarod őket akkor jönnek rendesen és válogathatsz.

2010. nov. 8. 18:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!