Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mért ilyenek a mai lányok/nők? Tisztelet a kivételnek!
21éves lány vagyok.A barátnőim/ismerős csajok akik párkapcsolatban élnek,olyan dolgokat tesznek amiket nem tudok felfogni.
Kelletik magukat,szemeznek mindenkivel,közös programokat csinálnak más pasikkal is,ami nem a teázgatásról szól,olykor még csók is elcsattan.
Ha megkérdezem miért akkor mindíg a pasit okolják."Most haragszom rá","mert nem volt jó vele a szex","Jajj dehát csak barátok vagyunk"
Közbe válltig állítják,hogy szerelmesek a párjukba és másnap vele hancúroznak,mintha semmi nem történt volna.
Nem éreznek lelkiismeretfurdalást?Hogy olyan embert csapnak be aki esetleg évek óta mellette áll?
Én 3éve vagyok a barátommal,bevallom szeretem ha tetszem más pasiknak is,ha kapok pozitív visszajelzést,de sosem flörtölök senkivel és eszem ágában sem lenne ilyen dolgot tenni.
Azért, mert hülye, sötét, primitív nulla IQ-s ribancok, akiknek 12 éves korukban mindenkinél hamarabb kezdett el nőni a cicijük és azt hiszik, hogy ettől őt máris különbek a többi csajtól.
Aztán 25 évesen meg majd elkezdenek sírni, hogy őket mindenki csak kihasználja, és nem kellenek senkinek és nem értik az okát.
Nem vagyok a nők bántalmazásának a híve, de az ilyeneket irtanám, mint a gyomot.
Szerintem meg az a cinkes, hogy minden ok nélkül féltékeny volt a volt barátom egy olyan barátomra, akit én iszonyatosan szeretek de csak barátként. És elkezdte oltani, hogy elfog tőle engem venni, ne találkozzak vele etc.
Csoda, hogy kidobtam? :/
Szerintem ezen is elkéne gondolkodni. Meg nem ok nélkül mennek félre se a lányok se a fiúk.
Igen,természetesen nem azt mondom,hogy minden férfi szent és sajnálni kell őket.
Konkrétan nem arra értem,hogy mondjuk Te,utolsó kidobtad,mert ha valami nem működik akkor nem kell erőltetni,az a legtisztább ha befejezitek.
De épp itt jön szóba amit írtam,hogy sokan nem szakítanak,hanem a párjuk mellett mennek flörtölgetni,megcsalják stb.
Annak aki azt írta,neki még nem volt ilyen barátnője,csak annyit írnék nem ezek alapján válogatom a barátaim.
Nem Terézanya vagyok,hogy csak tisztalelkű emberekkel álljak szóba:D
Csak furcsának találom.Igaz vannak olyanok is akikre ez nem jellemző,de az én baráti körömben,ismerettségemben nagyon sok van.
Az egyik barátnőm is csalta a pasiját és amikor valaki szólt a pasinakmhogy nézzen a csaj körmére,csak annyit mondott"Az én barátnőm ilyet nem tenne"
Elvakultan hisz neki,veszi sorba a cuccokat neki stb,a lány meg a szemembe mondja másnap,hogy milyen édi a másik két fiú.:S
Érdekes dolgok ezek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!