Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ha depis voltam és nem vettem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha depis voltam és nem vettem neki fel, most mennyit vezekeljek ez miatt?

Figyelt kérdés

Nem egyszer esett meg mondjuk, hogy munkában pl nem telózom, de munka után meg úgy "kivagyok" a munkatársaktól, hogy majdnem sírok.

Az estém néha az hogy magamat rágom a napon, szomorkodom.

Ilyen állapotokban senkinek nem szoktam felvenni a teledont hanem pl könnyekkel zenét hallgatok, vagy álomba sírom magam.

Nem gyakori, de megesik.

Ezeket nem szoktam elmondani a páromnak, vagy akivel ismerkedem, mert soha nem is tudnak segíteni, és megesett olyan is hogy empátia helyett csak szánalmat lenézést kapok, mert a másikat meg pl imádják a munkahelyen és én vagyok a másik szemében a szerencsétlen szocializálatlan, nem sorstársak, nem lelkitársak, a mostani barátomnak is sok barátja van, munkahelyére nem görcsölve jár be, és terhelni sem akarom.

Megint elmúlt egy ilyen éjszakám, de sterintem most úgy megsértődött(vagy azt hiszi csalom), hogy mintha ignorálna is. írtam neki, hogy ne haragudjon nagyon rossz napom volt

Ezen kívül írogassak még, hívogassam még, keressem, kússzak másszak vezekeljek, vagy engedjem el?

2023. márc. 18. 08:57
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 31/146 anonim ***** válasza:
100%

Figyelj már drága

Ha szerinted a párod leszrja vagy nem csak szerinted hanem valóban nem foglalkozik a lelki dolgaiddal, amiket elmondasz neki, akkor

Mi az istennek vagy kapcsolatban egy ilyen emberrel? De konolyan? Itt csak az jön le, hogy szeretsz szenvedni, mindenféle segítséget elutasítasz. Akkor bszki bogd végig az életedet ahelyett, hogy bármilyen segítséget keresnél. Komolyan, életemben nem találkoztam olyan emberrel, aki ennyire hamar ismeretlenül is fel tudott bszni

2023. márc. 18. 10:34
 32/146 anonim ***** válasza:
83%

Jó, hogy mindig én vagyok a hülye, amikor pszichiátert ajánlok neked, de itt legalább mindenkinek egyértelmű lett, hogy mentális beteg vagy. Vannak, akiknek lassabban esik le a tantusz🤷🏼‍♀️

Nem normális, hogy:

-Egyetlen munkahelyre se tudsz beilleszkedni (új mh.,de máris bajod van)

- Heti többször sírsz a semmin

- Elvárod, hogy az új pasid elfogadja, hogy úgy viselkedsz a kapcsolatban, mint egy idióta

Ez meg végképp nem normális:

"És csak saját maga számít neki, hogy ne aggódjon azon csalod e éppen?" Örömmel látom, hogy megint sikerült kifognod egy díszpintyet. Nem, normális pasi nem azon aggódik, ha eltűnik a barátnője, mivel nem egy ócska r.bancnak tartja, mint téged szoktak. Előbb gondol arra, hogy baja esett/valami van a telefonjával/nem ér rá, de majd visszahív.

2023. márc. 18. 10:35
 33/146 anonim ***** válasza:
100%
Közben töröltek hozzászólást, így a számozás ugrott.
2023. márc. 18. 10:35
 34/146 anonim ***** válasza:
81%

Ellentmondasz önmagadnak.

Te még csak tudatni sem tudatsz magadról, hogy nehogy sérülj, mert nem azzal a válasszal áll elő, amit te szeretnél, DE ha nem szól rá semmit, hogy depressziós vagy, vagy nem érti meg miért nem írtál még egy betűt se, akkor az a probléma, mert akarod, hogy körülötted forogjon. Porcelankent banjon veled, holott te még arra sem vagy képes, hogy felfogd milyen bunkó vagy, mert írt az a debil, de te figyelembe se vetted.

Elvársz dolgokat, de te cserébe nem adsz semmit.

Önző, érzéketlen kislány vagy, pluszban még kattant is.

Neked azért nincsenek jó kapcsolataid. A kollégák miatt is azért bőgsz, mert nem értenek meg, de hát egy mentális betegséggel nem is fog téged senki pszichológuson kívül.

2023. márc. 18. 10:36
 35/146 anonim ***** válasza:
100%
Kerdezo, a parkapcsolatban ketten vagytok es a masik felnek is vannak igenyei, erzelmei. Pl az, hogy a parja ne tunjon el szo nelkul es valaszoljon, ha keresi. Ha nincs kedved beszelgetni es egyedul akarsz lenne es ezt a parod elfogadja, az miert lenne erzeketlenseg? Neki is joga van annyi informaciohoz, hogy miert nem vagy elerheto. A te reszedrol erzeketlenseg, ha ezt nem akarod elfogadni.
2023. márc. 18. 10:43
 36/146 A kérdező kommentje:

Nem érzik át az emberek a másik problémáját. Itt sem.

Akkor mit várjak egy kapcsolattól. Nem várok ilyen jellegű támogatásokaz.

Ha nem ő akkor más lenne ilyen hogy közhelyeket vág be és csak az számít neki hogy nem e csalom esetleg vagy nem e otthagytam vagy nem e meghaltam csak es kitárolag önmaga számitanak nekik. Az en problémám az nem az ő problémájuk. Ha bajom van még örül is annak hogy ezért tűntem el és nem más pasi miatt. A bánatom neki "öröme".

Nem vàrok az emberektől semmit de nem is vagyok köteles ebben részt vállalni és ezt hallgatni. Ha bajom van eltűnök. Es ahhoz jogom is van.

Itt nem a bántalmazás megy? Ugyanezt csinálja mindenki ha sír valaki. Rúgjunk belé még egyet.

2023. márc. 18. 10:44
 37/146 A kérdező kommentje:

Akkor szélsőségesen fogalmazok beked.

Beteg vagy fáj a hasad szomoru vagy es azert nem talalkozunk? Oké megertem. De holnap akkor k.félünk találkozunk?

Ezt jelenti az a beszélgetés:

Szivem ma rossz napom van ne beszéljunk. Rendben, akkor holnap, vagy irj ha neked jo. Kösz h szóltál.

2023. márc. 18. 10:46
 38/146 anonim ***** válasza:
100%
Tamogato valaszokat kaptal, de csak tamadni tudsz. Ezen nem lehet segiteni. A baratod valoszinuleg nem sokaig lesz melletted.
2023. márc. 18. 10:47
 39/146 anonim ***** válasza:
100%

De mire gondoljon, hogyha nem írsz neki vissza? Zsák a foltját, te is betegséggel küzdesz, a pasid pedig önbizalomhiánnyal. De nem tudjuk ugyebár, hogy nem-e adsz neki indokot arra, hogy féltékenykedjen...

Egyébként a megoldás nagyon egyszerű. Szakítasz vele és magadra koncentrálsz csak kifejezetten.

2023. márc. 18. 10:47
 40/146 anonim ***** válasza:
100%
Meg amugy mit kene csinalnia? Segiteni nem.tud, de nem is kell. Hagyjon beken, de az se jo, ha beken hagy? Mit szeretnel? Meg amugy mi a bajod?
2023. márc. 18. 10:50
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!