Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Feleségként/élettársként,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Feleségként/élettársként, belemennél?

Figyelt kérdés

A pasid nem piál, nem drogozik, nem ver.

A fizetése 90%-át leteszi minden hónapban.

Elviseli a családod, exed, barinőid, és a havi 30 napos fejfájást/vérfolyást.

1 dolgot kér, és ebből nem enged!

Havi 1 nap. Reggel elmegy, de csak másnap este, munka után jön csak haza.

És soha nem mondja el, hogy hol volt, és te sem kérdezheted meg!

NEM, neked nem jár ilyen nap!

ma 15:38
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
93%
Van baj a toronyban.
ma 15:39
 2/12 anonim ***** válasza:
58%

Dehogy mennék! Eszemben sincs megalkudni egy ilyen gyökérrel. Inkább keresek olyat, aki mellett nem fáj a fejem. ;)

Amúgy csak kérdem: te honnan tudod, hogy amíg távol vagy, addig a nőd hol van és kivel mit csinál?

ma 15:41
 3/12 anonim ***** válasza:
29%
Az én párom anélkül is elmehet, hogy cserébe lennének dolgok. Szabad ember, ha akar a legjobb barátjánál alszik, vagy bulizhatnak egész éjjel. Nem zavar. Nekem sem árt néha az egyedüllét. Olyankor csinálok wellness estét, olvasást, magammal törődő programokat.
ma 15:54
 4/12 anonim ***** válasza:
22%

Ez teljesen fair play! 😊

Még örülnék is a pénznek, és a nyugalomnak! Vannak tényleg gonosz emberek, akik fizikailag ,lelkileg bántják a párjukat (aki ebben az esetben nő) az ilyen ember nem érdemel kapcsolatot! Kb amit a kérdező ír, az aranykalitka fogalma!💰💴💵💶💸🤗 35/N

ma 16:47
 5/12 anonim ***** válasza:
72%

Nem

Csak akkor ha ez az 1 nap kolcsonos.

Vagyis addig o intezi a gyereket haztartast mindent.

Nekem is jar havi 1 nap piheno, mikor senki nem zavar.

ma 16:49
 6/12 anonim ***** válasza:
Nem. Az hogy nem iszik, drogozik, ver az egy normális férfinál alapvető. A fizetését nem kell leadja, együtt döntünk. Exem csak egy gimis van, de évek óta semmit nem hallottam róla. Szexelni szeretek, szóval azt sem akarnám. De az, hogy ő csak úgy eltűnik és ugye valószínűleg megcsal, de én nem tehetem azt nem viselném el.
ma 20:16
 7/12 anonim ***** válasza:
Nem. Normális kapcsolatban az emberek nem elviselik egymást.
ma 20:31
 8/12 anonim ***** válasza:
Attól is függ mennyi az a pénz amit lerak. Valami szaros 400 nettó 90%-ért nem viselném el, de mondjuk ha másfél misi 90%-át lerakja, akkor lehet.
ma 20:38
 9/12 A kérdező kommentje:
(8. Aki 1,5M-et keres, az kirakna, ha nem xopnál naponta.)
ma 20:40
 10/12 anonim ***** válasza:
A párom nincs messze ettől és nem is kell elviselnem tőle ilyeneket, szóval ez mellé.
ma 20:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!