Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Feleségként/élettársként, mit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Feleségként/élettársként, mit lépnél ekkor?

Figyelt kérdés

Eléd állna egy fiatal, csinos lány, és közölné, hogy a pasidtól terhes, és fél, mert a pasid abortuszra akarja küldeni, a szülei meg nem tudják még.

Természetesen elméleti kérdés.

jan. 15. 20:17
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
100%
Akkor elméletileg kérdőre vonnam a pasimat. Ha bármi köze van a pasinak a lányhoz, ismeri, akkor kérnék bizonyítékot a csajtol, amivel igazolja a viszonyokat.
jan. 15. 20:19
 2/21 anonim ***** válasza:
80%

Már megint a pedofil (szülők abortuszra kiskorút tudnak küldeni).

Nem pedofil a férjem, így szülői döntésre szoruló kislány biztos hogy nem fog elémállni. Nagylány se, illetve felnőtt, mert gyökérnek sem gyökér a férjem.

jan. 15. 20:25
 3/21 A kérdező kommentje:
2. Hogyne...
jan. 15. 20:28
 4/21 anonim ***** válasza:
70%
Aki a szüleitől fél az kiskorú. Pasi meg nem küldhet abortuszra senkit.
jan. 15. 20:30
 5/21 anonim ***** válasza:
74%
Megkérdezném a pasim, hogy most mi van... A tiniluvnya problémái viszont így sem, úgy sem érdekelnének.
jan. 15. 20:30
 6/21 anonim ***** válasza:
28%

4

Azért te se vagy egy lángelme. Nem a kiskorúak félnek a szüleiktől, hanem azok, akik függenek tőlük. Egy 18-22 éves lány még lazán élhet otthon, akár bántalmazó, szeretetlen közegben, ahol fél.

jan. 15. 20:32
 7/21 anonim ***** válasza:
76%
#6 meséld már el hogy függ egy nagykorú abortuszügyben a szüleitől. Elmegy orvoshoz egyedül és lerendezi egyedül. Senki engedélye nem kell hozzá.
jan. 15. 20:33
 8/21 anonim ***** válasza:
15%

Jézusom, te tényleg nem érted a kérdést vagy mi van? :D

A felvázolt szituban a csaj nem akar abortuszt, a pasi akarja kényszeríteni. Egy terhességet meg szerintem észrevennének a szülők. Mi a jóistent nem értesz még mindig?

jan. 15. 20:36
 9/21 anonim ***** válasza:
65%
#8 nyugi, én értem, te nem érted. A pedofil arról fantáziál hogy egy idősebb fószer felcsinál egy kiskorút és mennyire ájulna el a feleség. Erről szól a kérdés. És igen, én is írtam hogy olyan nincs hogy ezt a kiskorút ez a féreg abortuszra kényszerítse (mivel a szülőktől való rettegés benne van, nyilvánvalóan kiskorú). Ez esetben nem lehet nélkülük megoldani. Ha meg nagykorú akkor nincs szüksége a szüleire hozzá. Ennyi.
jan. 15. 20:41
 10/21 anonim ***** válasza:
45%

8

Azt írja, hogy azért fél, mert a pasi aboruszra akarja küldeni. Na erre írta, hogy nyilván nem küldheti. Nem a szüleitől fél. Ők csak nem tudják még.

jan. 15. 20:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!