Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nálatok belefér egy kapcsolatba (élettársként), ha az egyik fél elmegy haveri körrel egy éjszakára szórakozni úgy, hogy adott helyen alszanak? A csoport nemi jellegét tekintve vegyes, de semmi szexuális "gondolat" nincs benne.
Figyelt kérdés
2015. máj. 31. 20:17
1/11 anonim válasza:
Hát ha semmi szexuális dolog nincs benne, valamint ha csak alkalmanként van, és így sem fér bele, akkor ott komoly gondok lehetnek.
4/11 anonim válasza:
Gruppiznak és nem akar téged vinni. Ennyi a történet. Különben ha nem lenne, téged is vitt volna magával.
5/11 anonim válasza:
Alkalmanként igen, annak viszont nem örülnék ha kéthetente ez menne.
6/11 anonim válasza:
Szokott ilyen lenni nálunk is pár havonta, nagy részén ott vagyok, de sokszor volt, hogy nem volt kedvem. Nem a tulajdonom a férjem, hogy bármi ilyesmit meg kelljen engedni...
7/11 A kérdező kommentje:
Hm, utolsó mondata jut nekem is eszembe...nem tulajdonjog. Viszont az ivászatnak lehetnek következményei...van akinek ez nem fér bele.
2015. máj. 31. 20:30
8/11 anonim válasza:
Nekem eleve élettársi kapcsolatom se lenne soha, mert ez nem fér bele. Most vagy komolyan vesszük, vagy sehogy, nem? De azért a másikkal szemben elvárnánk, hoyg vegye komolyan? Fura ez...
9/11 anonim válasza:
Hát... az előző kapcsolatomban előfordultak ilyenek és nem zavart. Viszont utólag kiderült, hogy mit műveltek ott (is) és azok után inkább azt mondanám, hogy nem fér bele..
Ha ilyent szeretne, akkor vigyen magával. Főleg akkor, ha közben én meg csak otthon ülnék egyedül a sötét szobában, amíg ő szétinná az agyát.
10/11 A kérdező kommentje:
Az a baj, hogy hiába tudott, hogy nem csinálna olyat, vagy nem is iszik annyit hogy esetleg ne tudjon magáról, a kisördög akkor is ott van az emberben hogy vajon éppen mit csinálhat.
Tudom hogy fő a bizalom, és nem kell rögtön az ördögöt a falra festeni, de valamiért ezt úgy érzem, nem fér bele.
2015. máj. 31. 20:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!