Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiú-Lány barátságba belefér, különböző érintések sorozata?
Úgy értem, közös alvások, simogatás, puszi, összebújás és társai.
Ő állítása szerint nem akar többet mint barátság mégis olyan ez a kapcsolat mintha a párkapcsolat lenne, annyi különbséggel, hogy nem szexelünk.
Egy kis petting sosem árt. Ha rákérdeznek "flört".
Én is ilyen kapcsolatokban gondolkodom mint amit lentebb írsz. Egy kapcsolat ami pont ilyen, a szexet meg elhordom fizetőtöknek meg alkalmi ribiknek.
A szerelem és a szexualitás nem összeegyeztethető.
ez olyan hogy miért legyünk egyedül, ha sokkal jobb közösen eltölteni a napjainkat ?
Legtöbbször napokig csak együtt vagyunk
Hát nekem kell valaki akivel dumálhatok, értelmes, normális, jól elvagyunk, meghallgat, meghallgathatom, segítek neki ő is nekem stb. De 95% az esélye hogy szexuálisa az ilyen csaj 0 hatással lesz rám. Úgyhogy ő is kell, mellette meg mehet az útjára meg én is. Mivel nem vagyok egy szépség, kétlem hogy szenvedne ettől.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!