Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek? Most akkor mi is a helyzet? Kit szeretek?
Figyelt kérdés
Tegnap ért egy nagyon rossz hír engem azzal a lánnyal kapcsolatban, akibe szerelmes vagyok. (Az most lényegtelen, hogy mit mondott...) Úgy érzem, sokként érhetett az a hír és emiatt talán egyből valamiféle undort válthatott ki. Mondjuk szerintem csak azért gondolom így, mert megkért arra, hogy többet ne beszéljünk és szerintem ez lehetett az undort kiváltó ok. És tegnap és ma iszogattam pár haverral. És volt ott egy olyan lány, akinek az a neve, mint egyik lány barátomnak. És gondoltam rá hazafele jövet. És nem tudom mostanra, hogy mit gondolok és mi van. Szerintem nem vagyok szerelmes a lány barátomba, de nem tudom ez pontosan. És csak reménykedni tudok abban, hogy nem.2015. máj. 9. 02:15
1/5 A kérdező kommentje:
És mielőtt elküldenétek egy melegebb éghajlatra, elmondom, nem voltam még kicsit sem ilyen állapotban. Csak az érettségi miatt kiengedtem egy kicsit, mert egy pár haveromnak érzésük szerint jól sikerült az érettségi és gondoltuk, hogy meg kellene ünnepelni.
2015. máj. 9. 02:19
2/5 anonim válasza:
Sokk hatására simán öszezavarodna az emberben a dolgok. Ha pontos választ akarsz kapni, azt csak magadtól kapod meg kb 2 nap után.
3/5 anonim válasza:
Én is voltam hasonló helyzetben. Megkért arra,hogy ne beszéljünk. Én akkor tuti szerelmes voltam,mivel csak rá gondoltam, akartam vele találkozni,megcsókolni,a hibái ellenére is.Azt csak te tudhatod,hogy szereted-e..
Ha gondolod írhatsz,remélem tudok segíteni
4/5 anonim válasza:
Nem vagy szerelmes. Majd ha egyszer tényleg az leszel, az nem lesz kérdés, elhiheted!
5/5 A kérdező kommentje:
Úgy értettem, hogy remélem, hogy nem tetszik nekem és nem érzek egy kicsivel sem többet iránta, mert akkor ismét problémák lennének...
2015. máj. 10. 15:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!