Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Feleségként/élettársként, mit lépnél ekkor?
Eléd állna egy fiatal, csinos lány, és közölné, hogy a pasidtól terhes, és fél, mert a pasid abortuszra akarja küldeni, a szülei meg nem tudják még.
Természetesen elméleti kérdés.
9
Nem, nem nyilvánvaló, hogy kiskorú. Én 22 éves koromig otthon éltem, és összefostam volna magam, ha ilyesmit kellett volna elmondjak az anyámnak. Nem tudom, miért vagy ennyire rákattanva a kiskorúakra, mindenesetre fura.
#11 miért kellett volna elmondanod a szüleidnek felnőttként?
A kiskorúakra a kérdező van rákattanva, állandóan ilyen kérdéseket ír ki. Egy "fiatal lány" eléd áll hogy terhes pasidtól és nem tudják a szülei. Biztos felnőtt az ilyen...
(Lehet új vagy és nem ismered ezt a finomságost?)
#13 22 éves + idősebb kapcsolatához én sosem írtam oda hogy pedó. Ellenben a te tinilányozásaidhoz valóban oda szoktam írni. Pont nemrég linkeltél egy kérdéshez válaszolóként egy japánkiscsajos videót.
Az oldalnak meg olyannyira nem dolgozom hogy egy tegnapi kérdésednél engem töröltettél mert gúnyolódtam a #diáklány hashtageddel, és te nyíltan hirdetheted hogy a felnőtt nők r.bancok és vén csatakancák, csak a kislányok jók.
Itt van a felnőtt nőket alázó, kislányokra nyáladzó kérdésed:
https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__egyeb..
Itt meg az 57-es hszben a plüssmacis ázsiai kiscsajok:
https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__egyeb..
Ha igaz lenne akkor válnék. Amilyen jó arc vagyok, még a csajnak is megpróbálnék lelki támasza lenni akivel átbeszelheti a szitut. A férjemen picit röhögnék magamban hogy a közös gyerekünkkel pont vége a sikítva üvöltős-órákig altatós-könyékig babakakis korszaknak erre sanszos hogy kezdheti elölről.
Ha nagyon fiatal az a csaj (ami gyanús a kérdés alapján) akkor mindent megtennék hogy a saját lányunktól eltiltsam egy életre a férjemet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!