Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Feleségként/élettársként, mit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Feleségként/élettársként, mit lépnél ekkor?

Figyelt kérdés

Eléd állna egy fiatal, csinos lány, és közölné, hogy a pasidtól terhes, és fél, mert a pasid abortuszra akarja küldeni, a szülei meg nem tudják még.

Természetesen elméleti kérdés.

jan. 15. 20:17
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
81%

9

Nem, nem nyilvánvaló, hogy kiskorú. Én 22 éves koromig otthon éltem, és összefostam volna magam, ha ilyesmit kellett volna elmondjak az anyámnak. Nem tudom, miért vagy ennyire rákattanva a kiskorúakra, mindenesetre fura.

jan. 15. 20:44
 12/21 anonim ***** válasza:
52%

#11 miért kellett volna elmondanod a szüleidnek felnőttként?

A kiskorúakra a kérdező van rákattanva, állandóan ilyen kérdéseket ír ki. Egy "fiatal lány" eléd áll hogy terhes pasidtól és nem tudják a szülei. Biztos felnőtt az ilyen...

(Lehet új vagy és nem ismered ezt a finomságost?)

jan. 15. 20:49
 13/21 A kérdező kommentje:
11. Azért van a kiskorú témára kattanva, mert ez mániája. Volt, hogy egy 22 éves lány és az idősebb pasija kérdéséhez is odaírta, hogy a pasi pedofil. Mindenkit ezzel vádol. Lehet, hogy zaklatták kiskorában, vagy sima troll, vagy az oldalnak dolgozik, és így pörgeti a kommenteket, a reklámok miatt.
jan. 15. 20:51
 14/21 anonim ***** válasza:
81%
13- te most magadról írsz??
jan. 15. 20:53
 15/21 anonim ***** válasza:
72%
DNS teszt... 50 e-ből megvan és mindent tisztáz. Ha a páromé a gyerek, akkor engem többet nem lát.
jan. 15. 20:55
 16/21 anonim ***** válasza:
58%

#13 22 éves + idősebb kapcsolatához én sosem írtam oda hogy pedó. Ellenben a te tinilányozásaidhoz valóban oda szoktam írni. Pont nemrég linkeltél egy kérdéshez válaszolóként egy japánkiscsajos videót.

Az oldalnak meg olyannyira nem dolgozom hogy egy tegnapi kérdésednél engem töröltettél mert gúnyolódtam a #diáklány hashtageddel, és te nyíltan hirdetheted hogy a felnőtt nők r.bancok és vén csatakancák, csak a kislányok jók.

jan. 15. 20:56
 17/21 anonim ***** válasza:

Itt van a felnőtt nőket alázó, kislányokra nyáladzó kérdésed:

https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__egyeb..

jan. 15. 20:58
 18/21 anonim ***** válasza:
Nem értem, hogy oké, hogy pedo vagy, de a kinked része, hogy a veled egykorú nőket akarod alázni valahogy? Anya nem adott elég puszit? Vagy túl sokat adott?
jan. 15. 21:11
 19/21 anonim ***** válasza:

Itt meg az 57-es hszben a plüssmacis ázsiai kiscsajok:

https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__egyeb..

jan. 15. 21:12
 20/21 anonim ***** válasza:

Ha igaz lenne akkor válnék. Amilyen jó arc vagyok, még a csajnak is megpróbálnék lelki támasza lenni akivel átbeszelheti a szitut. A férjemen picit röhögnék magamban hogy a közös gyerekünkkel pont vége a sikítva üvöltős-órákig altatós-könyékig babakakis korszaknak erre sanszos hogy kezdheti elölről.

Ha nagyon fiatal az a csaj (ami gyanús a kérdés alapján) akkor mindent megtennék hogy a saját lányunktól eltiltsam egy életre a férjemet.

jan. 15. 21:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!