Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ekkora bunkók a lányok?
Egyetemen (2 éve,most 3.évben vagyunk) megismertem egy lányt az egyik szemináriumról. Eléggé tetszett, próbáltam kedves lenni,ide oda elhívni,el is jött,stb, de kb csak barátként nézett rám. Majd egyik este elmondtam neki hogy én többet érzek. Akkor azt mondta (előtte pár hónappal jött ki egy kapcsolatból), hogy nem akar most senkit, és szeretné ha ennek ellenére barátok maradunk aztán idővel kiderül. Amilyen idióta voltam belementem. Aztán azóta eltelt 2 év (végig barátok voltunk), neki nem volt senki komoly,bulizgatott,magára figyelt, aztán most megint próbáltam randira hívni, el is jött , próbáltam tudtára adni hogy ez egy randi de direkt elterelte a szót ha konkrétan randit említettem, stb,de nem mondott nemet. Ugyanúgy beszélgetett velem messengeren is ha írtam neki, flörtölős dumámra is röhögő vagy mosoly emojit küldött,tehát nem offolt ki.
Majd mosz egy hete összejött egy sráccal akiről köztudott hogy egy hatalmas bunkó s*ggfej.
Akkor engem miért hitegett 2 évig? Miért hagyta hogy elvigyem legalább 50x étterembe, ide-oda, hazavigyem kocsival az egyetemről minden saját ügyet eldobva,stb?
Komolyan hogy lehet valaki ilyen?
Miért azt akarta aki bunkó, "rosszfiú" és 99% hogy megcsalja,összetöri a szívét idővel? Miért nem azt aki mindig ott volt neki, segített,kiönthette neki a lelkét, bármit megtett érte? És főleg miért kellett 2 évig hitegetni amikornteljesen egyértelmű jeleit adtam annak hogy többet akarok?Akkor most mégis mi kell a lányoknak??
ja és ha nemet mondott akkor is erőszakoskodtam hogy a másik program megvárja,jöjjön velem.
Szóval ja lehet én is hibás voltam.

"Szóval ja lehet én is hibás voltam."
Csak TE voltál a hibás. A csaj nyiltan és minden egyéb módon is jelezte, hogy nem akar semmit tőled.

Az a baj veletek, fiúk, hogy ha az embernek lánya nem barátkozik veletek, mert nem vonzódik hozzátok, akkor fájlaljátok, hogy MÉG CSAK egy normális emberi kapcsolatot sem akar tőletek senki. Ha meg baráktozunk veletek, akkor egy idő után az lesz a problémátok, hogy hitegetünk titeket.
El kellene dönteni, hogy mit akartok.

További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!