Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért ekkora bunkók a lányok?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért ekkora bunkók a lányok?

Figyelt kérdés

Egyetemen (2 éve,most 3.évben vagyunk) megismertem egy lányt az egyik szemináriumról. Eléggé tetszett, próbáltam kedves lenni,ide oda elhívni,el is jött,stb, de kb csak barátként nézett rám. Majd egyik este elmondtam neki hogy én többet érzek. Akkor azt mondta (előtte pár hónappal jött ki egy kapcsolatból), hogy nem akar most senkit, és szeretné ha ennek ellenére barátok maradunk aztán idővel kiderül. Amilyen idióta voltam belementem. Aztán azóta eltelt 2 év (végig barátok voltunk), neki nem volt senki komoly,bulizgatott,magára figyelt, aztán most megint próbáltam randira hívni, el is jött , próbáltam tudtára adni hogy ez egy randi de direkt elterelte a szót ha konkrétan randit említettem, stb,de nem mondott nemet. Ugyanúgy beszélgetett velem messengeren is ha írtam neki, flörtölős dumámra is röhögő vagy mosoly emojit küldött,tehát nem offolt ki.

Majd mosz egy hete összejött egy sráccal akiről köztudott hogy egy hatalmas bunkó s*ggfej.

Akkor engem miért hitegett 2 évig? Miért hagyta hogy elvigyem legalább 50x étterembe, ide-oda, hazavigyem kocsival az egyetemről minden saját ügyet eldobva,stb?

Komolyan hogy lehet valaki ilyen?

Miért azt akarta aki bunkó, "rosszfiú" és 99% hogy megcsalja,összetöri a szívét idővel? Miért nem azt aki mindig ott volt neki, segített,kiönthette neki a lelkét, bármit megtett érte? És főleg miért kellett 2 évig hitegetni amikornteljesen egyértelmű jeleit adtam annak hogy többet akarok?Akkor most mégis mi kell a lányoknak??

2023. márc. 15. 19:33
1 2 3 4 5 6
 21/58 anonim ***** válasza:
93%
De basszus, ha most nem akar, akkor nem csak attól az egy embertől nem akar, hanem senkitől. Az meg hogy nem tudod elfogadni, hogy ez a nő nem akart tőled semmi többet, mert nem fogtad meg annyira, az nem az ő hibája. Ezt fogd már fel. Az érzéseidet te se tudod irányítani.
2023. márc. 15. 20:42
 22/58 anonim ***** válasza:
98%
Neked 2 évig nem esett le, hogy nem akar járni veled a csaj? Nem ő hitegetett, te hitegetted saját magadat.
2023. márc. 15. 20:48
 23/58 anonim ***** válasza:
98%

"flörtölős dumámra is röhögő vagy mosoly emojit küldött"

Ez mondjuk pont azt jelenti hogy krva kínos amit írsz és nem tudja hogy reagálja le.

2023. márc. 15. 20:49
 24/58 anonim ***** válasza:
98%

Így van, én is hasonlóan reagálok, mikor a másik többet szeretne, és nyomul.

Ő egyértelműen csak barátkozni szeretett volna, mi ezen a nem egyértelmű?

2023. márc. 15. 21:00
 25/58 anonim ***** válasza:
98%
16 vagyok. Nekem is volt, hogy tetszett egy haversrác, többet szerettem volna. 2-3x jeleztem. Nem nyíltan, de feldobtam elég magas labdákat várva hogy reagál. Pl arról témázva, hogy szinglik vagyunk, de jó lenne már valaki mondtam poénosan, ha más nem, randizunk egymással. Mikor többeddzerre se ütötte le ezekez frlfogtam, hogy nem úgy néz rám és nem csináltam többet. Nem akaszkodtam rá kétértelmű megjegyzésekkel bombázva. Tudni kell olvasni a sorok között és megfelelő emberbe fektetni az energiát. Ha valaki minimálisan is vonzódik, az egy-két év alatt azért nyit a másik felé egy gyenge pillanatában ha szingli.
2023. márc. 15. 21:05
 26/58 anonim ***** válasza:
98%

"Nem akartok bunkó lenni a srácokkal hogy visszautasítjátok őket, de ez sokkal többet árt,hogy nem mondjátok ki mi van igazából."

Kérdező. A "nem akarok tőled többet, nem akarok veled kapcsolatot, nem akarok veled járni" az NEM-et jelent. Még akkor is, ha neked ez nem illik bele az elképzeléseidbe. A lány azt mondta neked, hogy NEM, és azt is gondolta, hogy nem, és még most is azt gondolja, hogy nem. Ennél egyértelműbben nem lehet kimondani, hogy "mi van igazából".

2023. márc. 15. 21:08
 27/58 anonim ***** válasza:
93%

Az a baj,hogy azt hiszi sok férfihogy,ha egy nő már normálisan beszél veletek,az jelent valamit.Ha két év alatt egyszer sem ugrott rád,akkor feltünhetett volna,hogy semmit se akar.

Nekem most van egy ilyen hülye kollégám,aki már világol mindenkinek milyen jól halad velem.Hát majd rájön.Tudod kérdező az a baj,hogy a szép szót nem értitek.Aztán,ha ellesztek hajta rendesen,ti sértődtök meg.

2023. márc. 15. 21:46
 28/58 anonim ***** válasza:
98%
Hát igen, máskor meg az van, hogy hogy merészelünk nemet mondani meg hogy azt igazából nem kell komolyan venni.
2023. márc. 15. 21:50
 29/58 anonim ***** válasza:
98%

volt ilyen "barátom" nekem is. Alapból kollegiális viszonyból indult, közel laktunk egymáshoz, szóval néha összejártunk dumálni, egyszer-egyszer elugrottunk enni, amiket ő fizetett (mindig felajánlottam, hogy én, de nem engedte). Aztán egyszercsak előállt a farbával, én megmondtam neki, hogy nem akarok randira menni vele, ezt úgy tűnt felfogta. Volt köztünk némi mosolyszünet, de aztán ott folytattuk, ahol abbahagytuk. Ennek ellenére ilyen fél- egy évente újra feljött ez a "hátsó szándék" részéről, igaz onnantól kezdve már nem kérdezett rá konkrétan, de éreztem a viselkedésén ezt a "kanosságot". Onnantól kezdve én sem hoztam fel, csak kicsit mindig behúztam a kézi féket, és nem találkoztam vele többet. Végül az lett belőle, hogy megsértődött, amit bánok, mert tényleg kedvelem és nagyon jókat lehet vele beszélgetni, de ha neki nem megy, akkor ennyi.

A mosolygós fejek a flörtölési kísérletekre pedig egyértelműek, ahogy már előttem mások is írták, kínos neki, elintézi ennyivel és/vagy ignorálja.

Egyébként nekem is volt barátság extrákkal kapcsolatom ez alatt a haverság/barátság alatt, de nem említettem egyszer sem, pont ezért, mert gyanítottam, hogy nem értené meg, és megsértődne.

2023. márc. 15. 22:03
 30/58 anonim ***** válasza:
97%
A csaj világossá tette, hogy semmit sme akar tőled. Innentől kezdve nem értem, mi a probléma.
2023. márc. 15. 23:41
1 2 3 4 5 6

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!