Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért ekkora bunkók a lányok?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért ekkora bunkók a lányok?

Figyelt kérdés

Egyetemen (2 éve,most 3.évben vagyunk) megismertem egy lányt az egyik szemináriumról. Eléggé tetszett, próbáltam kedves lenni,ide oda elhívni,el is jött,stb, de kb csak barátként nézett rám. Majd egyik este elmondtam neki hogy én többet érzek. Akkor azt mondta (előtte pár hónappal jött ki egy kapcsolatból), hogy nem akar most senkit, és szeretné ha ennek ellenére barátok maradunk aztán idővel kiderül. Amilyen idióta voltam belementem. Aztán azóta eltelt 2 év (végig barátok voltunk), neki nem volt senki komoly,bulizgatott,magára figyelt, aztán most megint próbáltam randira hívni, el is jött , próbáltam tudtára adni hogy ez egy randi de direkt elterelte a szót ha konkrétan randit említettem, stb,de nem mondott nemet. Ugyanúgy beszélgetett velem messengeren is ha írtam neki, flörtölős dumámra is röhögő vagy mosoly emojit küldött,tehát nem offolt ki.

Majd mosz egy hete összejött egy sráccal akiről köztudott hogy egy hatalmas bunkó s*ggfej.

Akkor engem miért hitegett 2 évig? Miért hagyta hogy elvigyem legalább 50x étterembe, ide-oda, hazavigyem kocsival az egyetemről minden saját ügyet eldobva,stb?

Komolyan hogy lehet valaki ilyen?

Miért azt akarta aki bunkó, "rosszfiú" és 99% hogy megcsalja,összetöri a szívét idővel? Miért nem azt aki mindig ott volt neki, segített,kiönthette neki a lelkét, bármit megtett érte? És főleg miért kellett 2 évig hitegetni amikornteljesen egyértelmű jeleit adtam annak hogy többet akarok?Akkor most mégis mi kell a lányoknak??

2023. márc. 15. 19:33
1 2 3 4 5 6
 11/58 anonim ***** válasza:
87%

Hát de basszus nyilván nem változtak az érzései ha 2 év alatt nem akart mást, csak barátságot! És mosolygott, mert neki így jó...

Figyelj, kérlek vond le a tanulságot, máskor ne fecséreld az időd olyan nőre akinek nem kellesz. Hidd el találni fogsz olyat, aki vonzódik majd hozzád úgy, ahogy te hozzá. Ha valaki hónapokig "várakoztat", ha ezt érzed hogy csak megy az idő, nem érdeklődik "úgy", offold le! Menj tovább, keress mást. Ha tényleg normális kapcsolatot szeretnél.

2023. márc. 15. 20:01
 12/58 anonim ***** válasza:
98%

Ha azt mondta volna hogy figyi, két év múlva majd randizok veled, akkor még csak-csak igazad lenne (bár akkor sem lenne jogos a népesség feléről negatívan általánosítani emiatt lol) de ő csak azt mondta hogy majd meglátja, és hát meglátta...

Ez van.

2023. márc. 15. 20:04
 13/58 A kérdező kommentje:
mondjuk az feltűnhetett volna hogy soha nem kérdezte meg hogy vagyok,mit csináltam,csak magamtól meséltem. De nem érdekelte. Mindig róla beszéltünk,az egojának biztos jót tettem.
2023. márc. 15. 20:05
 14/58 anonim ***** válasza:
94%
Ő nem hitegetett, egyedül te hitegetted saját magad.
2023. márc. 15. 20:07
 15/58 anonim ***** válasza:
98%

Nem is ismersz engem. Miért vagy olyan bunkó, hogy lebunkózol?

L

2023. márc. 15. 20:23
 16/58 anonim ***** válasza:
96%

Nekem is volt hasonló udvarlóm. Kapcsolatban voltam mikor megismerkedtünk, egyértelműen többet akart. Jeleztem, hogy kedvelem, de nem"úgy" meg nem is vagyok szingli. Aztán az lettem. Folyton sündörgött körülöttem, naponta írt, mindig hívott ide-oda. Mondtam neki ugyanígy, hogy nem vagyok erre kész, most nem akarok kapcsolatot. Mondta nem baj, legyünk barátok, majd kialakul. Ha elmentünk kajálni és felajánlottam, hogy most én fizetek, nem engedte. Konkrétan mondta, hogy ne sértsem meg, ő hívott el, szó se lehet róla, stb. Már kellemetlen volt, direkt a legolcsóbb dolgot kértem mindig, vagy ebéd helyett csak sütit fogadtam el. Akkor is mondta, hogy jaj, ne legyek már ilyen. Udvarolgatott, kétértelmű megjegyzéseket tett. Ha átlépett egy határt szóltam, mindig mondta, hogy ne már, viccelni sem lehet, nem értem a viccet, stb.

Volt hogy én is csak elmosolyogtam, mert már nekem volt kellemetlen.

Aztán lett valakim. Na, ott beütött a világvége. Hogy mi az hogy én váratom, hitegetem. Ha már úgy is lett valaki, akkor miért nem ő? Bezzeg az ingyen ebéd jó volt. (Úgy hogy csomószor nem fogadtam el kamu elfoglaltságra hivatkozva, csak mikor már kellemetlen volt, hogy megint lerázom, mert hát"barátok" vagyunk és nagyon ragadzkodik hozzám) .

Nem mondom, hogy te is ilyen vagy, csak próbálom szemléltetni hogy jön ez le női oldalról sokszor.

2023. márc. 15. 20:25
 17/58 anonim ***** válasza:
98%

Utolsó, szerintem a kérdező is hasonló alak lehet..

Még neki áll feljebb, pedig a csaj nem hitegette.

2023. márc. 15. 20:27
 18/58 A kérdező kommentje:

20:25 sede igenis ez hitegetés.

Ha tudtad hogy azért hív el mert bír téged te is miért fogadtad el,miért mosolyogtál?

Miért nem mondtad ki kerek perec hogy hagyjátok egymást békén,mert te ennél többet soha nem akarsz.

Miért kellett arra hivatkozni hogy most nem akarsz kapcsolatot? Az nem egyenlő azzal hogy nem is fogsz akarni TŐLE többet.

2023. márc. 15. 20:38
 19/58 anonim ***** válasza:
98%
Nem hitegetett, te voltál balek, amiért nem voltál képes nemet mondani arra, hogy csak barátok legyetek. Soha nem hallottad még, hogy "ne fuss olyan szekér után ami nem vesz fel"? Majd legközelebb okosabb leszek, és ha a csaj nem mond igent, akkor lekoptatod.
2023. márc. 15. 20:38
 20/58 A kérdező kommentje:
Nem akartok bunkó lenni a srácokkal hogy visszautasítjátok őket, de ez sokkal többet árt,hogy nem mondjátok ki mi van igazából.
2023. márc. 15. 20:41
1 2 3 4 5 6

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!