Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért ekkora bunkók a lányok?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért ekkora bunkók a lányok?

Figyelt kérdés

Egyetemen (2 éve,most 3.évben vagyunk) megismertem egy lányt az egyik szemináriumról. Eléggé tetszett, próbáltam kedves lenni,ide oda elhívni,el is jött,stb, de kb csak barátként nézett rám. Majd egyik este elmondtam neki hogy én többet érzek. Akkor azt mondta (előtte pár hónappal jött ki egy kapcsolatból), hogy nem akar most senkit, és szeretné ha ennek ellenére barátok maradunk aztán idővel kiderül. Amilyen idióta voltam belementem. Aztán azóta eltelt 2 év (végig barátok voltunk), neki nem volt senki komoly,bulizgatott,magára figyelt, aztán most megint próbáltam randira hívni, el is jött , próbáltam tudtára adni hogy ez egy randi de direkt elterelte a szót ha konkrétan randit említettem, stb,de nem mondott nemet. Ugyanúgy beszélgetett velem messengeren is ha írtam neki, flörtölős dumámra is röhögő vagy mosoly emojit küldött,tehát nem offolt ki.

Majd mosz egy hete összejött egy sráccal akiről köztudott hogy egy hatalmas bunkó s*ggfej.

Akkor engem miért hitegett 2 évig? Miért hagyta hogy elvigyem legalább 50x étterembe, ide-oda, hazavigyem kocsival az egyetemről minden saját ügyet eldobva,stb?

Komolyan hogy lehet valaki ilyen?

Miért azt akarta aki bunkó, "rosszfiú" és 99% hogy megcsalja,összetöri a szívét idővel? Miért nem azt aki mindig ott volt neki, segített,kiönthette neki a lelkét, bármit megtett érte? És főleg miért kellett 2 évig hitegetni amikornteljesen egyértelmű jeleit adtam annak hogy többet akarok?Akkor most mégis mi kell a lányoknak??

2023. márc. 15. 19:33
1 2 3 4 5 6
 41/58 anonim ***** válasza:
97%

40

A fszat hitegette! ELég nagy fatuloknak kell lenni ahhoz, hogy 2 év alatt ne essen le, hogy a másik csak haverkodik.

""kegyes hazugságok""

Az néha kell, mert különben hisztiztek, toporzékoltok, fenyegetőzök.

2023. márc. 16. 12:50
 42/58 anonim ***** válasza:
97%

Annyira mókás, ahogy csupa balfék kommenteli ezeket a r.banc meg hitegetett válaszokat... Mi volt ebben a hitegetés?

"Akkor azt mondta (előtte pár hónappal jött ki egy kapcsolatból), hogy nem akar most senkit, és szeretné ha ennek ellenére barátok maradunk aztán idővel kiderül." --> azt mondta NEM akar senkit, és maradjanak barátok a kérdezővel. Pont.

"Aztán azóta eltelt 2 év (végig barátok voltunk)" --> továbbra is BARÁTOK. Mi a kérdés? Mikor mutatott a csaj hajlandóságot? Mikor elment a kérdezővel, nem reagált semmit arra, hogy akkor ez most randi, elterelte, ergo részéről ez NEM randi volt. Ez a kérdező leírása szerint egyszer történt meg, tehát nem ment vele féloldalas randikra a továbbiakban. Valószínűleg ő ezt a BARÁTSÁGOT megmentette volna, és pontosan tudta, hogy az ominózus "Szerintem az lett volna a tisztességes ha megírja hogy nézd az érzéseim nem változnak és nem is fognak hagyjuk egymást" lépésre mi lett volna a reakció. Ugyanez. Már csak abból is látszik, hogy neki közben volt egy barátság extrákkal viszonya, nyilvánvalóan nem a kérdezővel, mert ő friend zone volt nagyjából mindig is. Aki ezt nem fogja fel, meg nem érzékeli, hogy terelik a szót a flörtölési kísérletekre, stb, az ne haragudjatok, de ne panaszkodjon utána, hogy a lányok (az összes!!!) bunkók. Minden bunkóság ezekszerint, ha egyből közlöd, hogy maradjatok barátok, az is, ha közben te éled az életed nőként (? miért ne tehetnéd, kinek tartozol elszámolással? Egy barátodnak a sok közül? Nem muszáj neki beszámolni mindenről, ami a magánélettel kapcsolatos). 42, nevetséges vagy ezzel az utolsó mondatoddal, mi köze van hozzá a kérdezőnek, hogy ki dugja a havercsaját? :D

2023. márc. 16. 13:18
 43/58 anonim ***** válasza:
97%

Sajnos sokatok reakciója átlép egy bizonyos határt, nyilván ezt Te férfiként nem tudhatod, mert nem tapasztaltad!!!!

És nem, hitegetni senkit sem kell, de most őszintén, normális az, aki nem érti azt, hogy nem??

2023. márc. 16. 13:33
 44/58 anonim ***** válasza:
17%
#45 Ha egy hozzászóláson belül ellentmondasz magadnak (először a 35-ösben, aztán a 41-esben), akkor szerintem nem velem van a baj, hogy nem értem.
2023. márc. 16. 13:36
 45/58 anonim ***** válasza:
98%

Ezért nem szabad hímneművel soha barátkozni! Ösztönlények. Nem képesek színtiszta plátói kapcsolatot kialakítani nővel Mindig csak a dugáson jár az eszük. Abból is látszik, hogy számukra nem tetsző nőkkel soha a büdös életben nem barátkoznak. Mindig csak a vonzó nők mellett sündörögnek, sunyiskodnak, csóválják a farkukat, mint a kutya, aki várja a jutalomfalatot, mert odavitte a papucsot a gazdájának.

"Nézd, elvittelek ebédelni és beszélgetek is veled, na hol a jól megérdemelt puncifalatom?🐶👁👅👁"

2023. márc. 16. 13:52
 46/58 anonim ***** válasza:
86%

47, így van. Soha nem sikerült tényleg csak haveri/baráti kapcsolatot kialakítanom férfivel ahol ne derült volna ki, hogy többet akar. Én már rövidre zárom ezeket. Így is-úgy is sértődés lesz a vége, akkor essünk túl rajta minél előbb. Nem, nem megyünk baráti ebédre.

Más kérdés, hogy így meg megkaptam már, hogy flegma bunkó vagyok, pedig normálisan közöltem, csak határozottan. Megtanultam már sajnos, hogy ha szépen mondom, hezitálok, akkor nem lehet lerázni a "barátkozót". Jaaaj, most miért, csak egy baráti mozi... NEM

2023. márc. 16. 14:40
 47/58 anonim ***** válasza:
0%
#48 Így kellene csinálni mindenkinek, a férfigyűlöletet leszámítva.
2023. márc. 16. 14:48
 48/58 anonim ***** válasza:
95%

"#41 Szóval szerinted még kell is hitegetni a nyomorult férfiakat. Gratulálok!"

Eygeseket kell, mert erőszakos, bunkó parasztok, akik nem értenek a szóból.

2023. márc. 16. 14:54
 49/58 A kérdező kommentje:

Picit gondolkodtam a dolgon és tény hkgy lehet nagyon nyomultam.

Minden csütörtökön megkérdeztem mit csinál péntek és szombat este, mert elmehetnénk valahova.

Sokszor bullshit kamu dolgot mondott,észrevehettem volna. Pl hogy kipiheni az előző napot meg ilyenek. Peóbált lerázni, de nem vettem a lapot. Vagyis nem akartam venni inkább,magamat hitegettem.

Így visszagondolva nagyon idegesítő lehettem. És lehet hogy emiatt is nem lett az egészből semmi mert lehet számára már túl sok voltam.

2023. márc. 16. 15:57
 50/58 A kérdező kommentje:
Meg próbálta néha írni hogy volt itt-ott és látott egy helyes srácot. lehet hogy direkt mondott ilyeneket.
2023. márc. 16. 15:59
1 2 3 4 5 6

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!