Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A pasimmal veszekedtünk, és ő megütött, de sajna nem ez volt az első, miért csinálja ezt velem? Mindig azt mondja többet nem üt. (többi lent )
2 dologra is célozhatott.
-Öngyilkos lesz
-Megkeseríti az életed.
De lehet, hogy csak kiszaladt a száján, miközben azt akarta kifejezni, hogy fontos vagy neki.
Nem tudom, hogy mi volt a veszekdés témája és hogy történtek az események. (így nehéz segíteni)
De ha egy részeg vagy beteg pasit ingerelsz, sok jóra ne számíts. Bár szerintem a részegség nem mentség...
Próbáld megbeszélni vele, hogy neked ez nagyon rosszul esik, mondd meg neki, hogy szereted.
Ha nem te vagy a hibás, (nem hergeled őt) és ezek után sem fogja ezt befejezni, akkor jobb, ha egy szép napon csöndben ott hagyod őt a fenébe. Tudom, hogy szereted, de ha egy szemét paraszt, szörnyű életed lesz vele.
Bocsánat a kérdésért, de a férfinak nincs más az életében, igaz?
Te csak az értelmi képességeidnek megfelelően azt kapod, amit megérdemelsz, meg a leírtak szerint el is viselsz.
Ez ellen majd csak akkor próbálsz tenni, mikor majdan a gyerekeiteket veled együtt veri félholtra, de akkor már késő lesz.
hagyd ott a fenébe!
én biztos eltöretném a kezét annak a pasinak aki kezet emel rám...
Legalább a jövődre gondolhatnál egy kicsit!
Aki 30 éves korában ilyen az nem fog megváltozni senki kedvéért sem! Néhány éven belül szülsz neki egy gyereket vagy többet, szerinted milyen gyermekkora lesz, ha ezt látja az apjától? meg azt h. az anyja tűri?
Téged miért szokott bántani???
Te vagy az egyetlen a férfi számára??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!