Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A pasimmal veszekedtünk, és ő megütött, de sajna nem ez volt az első, miért csinálja ezt velem? Mindig azt mondja többet nem üt. (többi lent )
Te..... nem vagy magadnál kb.
1. Én még véletlenül sem ütnék meg egy lányt.
2. 30 éves , te 19 , és " AZT MONDTA SENKI MÁSÉ NEM LEHETEK, JOBB, HA BELETÖRŐDÖM."
Ez elég idegbetegül hangzik. sztem nem 100as a barátod.
Sztem hagyd el, találsz magadnak normális srácot aki nem bánt, ez egy gyökér hidd el .
Sajnálom :(
Hidd el, az előző válaszolók is a lehető legjobbat írták a Te érdekedben!
Sajnos ilyen kapcsolatból lesnek a tragédiák. Ha tudsz, menj el hirtelen jó messzire és legyen kéznél a telefonod-ha baj lenne.
Nagyon sajnálom :(
Ha engem egyszer megütne egy pasi, soha többé nem állnék vele szóba, még aznap csomagolnék és kalap kabát!
Ha te meg nem akarod elhagyni akkor elég ostoba vagy. Ráadásul még fenyeget is, mert ez bizony fenyegetés egy ilyen esetben: "AZT MONDTA SENKI MÁSÉ NEM LEHETEK, JOBB, HA BELETÖRŐDÖM"
AZt, hogy félj tőle már elérte.
Ha ne adj' Isten lenne gyereketek, szerinted hogy bánna Vele?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!