Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Normális ha a barátom egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Normális ha a barátom egy macska miatt tartja a kapcsolatot a volt barátnőjével?

Figyelt kérdés

A volt barátnője iderakta hozzánk a valamikor közös macskájukat, mert olyan helyre költözik ahova nem viheti.

Most meg van neki engedve hogy bármikor látogathatja, csak szóljon előre. Nekem ez nagyon nem tetszik, meg hogy elvileg csak ezért tartanák a kapcsolatot.

Nekem csak a kész tények jutottak, nem volt beleszólásom.

Zavarhat vagy csak én vagyok paranoiás?

2022. ápr. 21. 00:20
1 2 3 4
 21/37 anonim ***** válasza:
87%

"A volt barátnője iderakta hozzánk a valamikor közös macskájukat, mert olyan helyre költözik ahova nem viheti."

"Nem volt soha közös a macska, az exé volt mindig."

Aha...

2022. ápr. 21. 13:13
 22/37 A kérdező kommentje:

Igen ez valóban az én elírásom. A macska közös volt elvileg mindaddig, amig a nő le nem lepett. Most már szigoruan ki van kötve hogy az övé, és ezért fog tápot hozni meg látogatni.

Már én is nehezen tudom követni hiszen mindkettő mast mond folyton.

2022. ápr. 21. 17:09
 23/37 anonim ***** válasza:
26%
Lehet van köztük valami…
2022. ápr. 21. 17:13
 24/37 anonim ***** válasza:
81%

Kérdező, ez a helyzet logikusan senkinek sem tetszene. Teljesen érthető a reakciód. És az is, hogy nem szívesen látod az ex-et. Viszont azért elég valószínűtlen, hogy ebből bármilyen károd származik, nem?

Mármint érted. Összejönni újra nem fognak. Nyilván a csaj nem fog galibát/felfordulást stb csinálni. Nem lop meg hasonlók. A macska a lényeg. Mert ha valamit elcsesz, lehet neki mondani, hogy a macskára ti ügyeltek, viselkedjen hálásan.

A pároddal beszéld meg, hogy neked ez meg ez rosszul esett, és egyrészt magyarázza el mit miért csinált, másrészt add a tudtára, hogy ez így nem fer.

2022. ápr. 21. 19:24
 25/37 anonim ***** válasza:
84%
Istenkém, szegény macska :(
2022. ápr. 21. 22:01
 26/37 anonim ***** válasza:
34%
A pasi is és a macska is most már a tiéd. Te élsz velük, nem ő. Részemről kopjon le a ribnc. Én elsőre sem engedtem volna be a lakásba, nem is értem hogy képzelte ezt.
2022. jún. 13. 10:57
 27/37 anonim ***** válasza:
68%
már miért lenne r*banc? mi ez a degradáló stílus? ha a faszija egy r*banccal jött össze, akkor van egy rossz hírem... te is az vagy. más különben minek ilyen jelzővel illetni valakit csak azért, mert az exe a párodnak? remélem rólad is így beszél minden exed
2022. jún. 13. 14:40
 28/37 anonim ***** válasza:
39%

Lehet az életben nem tudja majd újra megoldani a cicát hogy hozzá kerüljön. Én sem szivesen kerülgetném a nőcit.

Mondjon le a cicàról és onnantól a tiétek. A felelősség is, nem kell egymást kerülgetni. Meg van oldva.

2022. jún. 13. 14:44
 29/37 anonim ***** válasza:
35%
Már bocs, de a lakásba felmászkáló EXBARÁTNŐ (!!!!) nagyon nagy gáz. A r.banc még a legenyhébb jelző, amit tőlem kapna valaki, ha ilyesmivel próbálkozna. Szegény kérdező...
2022. jún. 14. 06:23
 30/37 anonim ***** válasza:
85%
Akkor a viselkedését minősítés, de értelmes ember nem r*bancozik, csak mert nem tetszik a viselkedése. Amúgy meg a pasikát miért nem minősíted? Ő nem képes a sarkára állni, hanem engedi feljárni a csajt. Akkor most ki is a hibás?
2022. jún. 14. 07:26
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!