Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális ha a barátom egy macska miatt tartja a kapcsolatot a volt barátnőjével?
A volt barátnője iderakta hozzánk a valamikor közös macskájukat, mert olyan helyre költözik ahova nem viheti.
Most meg van neki engedve hogy bármikor látogathatja, csak szóljon előre. Nekem ez nagyon nem tetszik, meg hogy elvileg csak ezért tartanák a kapcsolatot.
Nekem csak a kész tények jutottak, nem volt beleszólásom.
Zavarhat vagy csak én vagyok paranoiás?
"A volt barátnője iderakta hozzánk a valamikor közös macskájukat, mert olyan helyre költözik ahova nem viheti."
"Nem volt soha közös a macska, az exé volt mindig."
Aha...
Igen ez valóban az én elírásom. A macska közös volt elvileg mindaddig, amig a nő le nem lepett. Most már szigoruan ki van kötve hogy az övé, és ezért fog tápot hozni meg látogatni.
Már én is nehezen tudom követni hiszen mindkettő mast mond folyton.
Kérdező, ez a helyzet logikusan senkinek sem tetszene. Teljesen érthető a reakciód. És az is, hogy nem szívesen látod az ex-et. Viszont azért elég valószínűtlen, hogy ebből bármilyen károd származik, nem?
Mármint érted. Összejönni újra nem fognak. Nyilván a csaj nem fog galibát/felfordulást stb csinálni. Nem lop meg hasonlók. A macska a lényeg. Mert ha valamit elcsesz, lehet neki mondani, hogy a macskára ti ügyeltek, viselkedjen hálásan.
A pároddal beszéld meg, hogy neked ez meg ez rosszul esett, és egyrészt magyarázza el mit miért csinált, másrészt add a tudtára, hogy ez így nem fer.
Lehet az életben nem tudja majd újra megoldani a cicát hogy hozzá kerüljön. Én sem szivesen kerülgetném a nőcit.
Mondjon le a cicàról és onnantól a tiétek. A felelősség is, nem kell egymást kerülgetni. Meg van oldva.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!