Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Normális ha a barátom egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Normális ha a barátom egy macska miatt tartja a kapcsolatot a volt barátnőjével?

Figyelt kérdés

A volt barátnője iderakta hozzánk a valamikor közös macskájukat, mert olyan helyre költözik ahova nem viheti.

Most meg van neki engedve hogy bármikor látogathatja, csak szóljon előre. Nekem ez nagyon nem tetszik, meg hogy elvileg csak ezért tartanák a kapcsolatot.

Nekem csak a kész tények jutottak, nem volt beleszólásom.

Zavarhat vagy csak én vagyok paranoiás?

2022. ápr. 21. 00:20
1 2 3 4
 31/37 A kérdező kommentje:

Szakítás lett a vége.

Az a nő pedig véletlen folytán épp akkor vesztette el az albérletét, így már repült is be a lakásba. Együtt élnek azóta is.

2022. jún. 27. 17:15
 32/37 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon sajnálom. De annak örülj, hogy megszabadultál tőle.
2022. jún. 27. 17:24
 33/37 anonim ***** válasza:

Akkor csak összejártak?

Jesszus… borzalmasan sajnálom amin keresztül kellett menned.

2022. jún. 27. 21:42
 34/37 anonim ***** válasza:
jezusom...micsoda patkanyok mindketten
2022. jún. 30. 11:25
 35/37 A kérdező kommentje:

A hibás természetesen én vagyok mindenért, sőt még érezzem sz.rul magam, mert szegény nőnek milyen rossz velem egy városban élni.

Nem kezeltem jól a dolgokat, ja, lehet. De nem most jöttem le a falvédőről.

Őrület...

2022. júl. 4. 11:40
 36/37 anonim ***** válasza:
48%
Nagyon sajnálom, el tudom képzelni, mit érzel. Ha van kedved, írj, lehet, hogy én is hasonló cipőben járok most.
2022. júl. 4. 14:04
 37/37 anonim ***** válasza:
0%

Én mondtam hogy dobd ki a macskát. Vagy ajándékozd el sutyiban…

Amúgyis szabad állat..

2022. júl. 14. 09:22
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!