Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Normális ha a barátom egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Normális ha a barátom egy macska miatt tartja a kapcsolatot a volt barátnőjével?

Figyelt kérdés

A volt barátnője iderakta hozzánk a valamikor közös macskájukat, mert olyan helyre költözik ahova nem viheti.

Most meg van neki engedve hogy bármikor látogathatja, csak szóljon előre. Nekem ez nagyon nem tetszik, meg hogy elvileg csak ezért tartanák a kapcsolatot.

Nekem csak a kész tények jutottak, nem volt beleszólásom.

Zavarhat vagy csak én vagyok paranoiás?

2022. ápr. 21. 00:20
1 2 3 4
 11/37 anonim ***** válasza:
22%

9# én legalább próbáltam megoldásokat adni, nem a másikat fikázom üresen. Mivel nem ez volt a kér(D)és <3

Senki sem vihogva várná haza a lakhelyére az exQropajtit, de javíts ki ha tévedek :))

2022. ápr. 21. 06:53
 12/37 anonim ***** válasza:
93%
Nálunk pont ez volt, párommal közös döntés volt a szakítás, viszont volt két macskánk, négyesben együtt éltünk 8 évig. Én költöztem el, ő maradt a macskákkal. Megbeszéltük, hogy bármikor mehetek látogatni őket, előtte mindig szóltam, és akkor mentem, amikor dolgozott. Nem tudtam elengedni őket egyik napról a másikra. Amikor lett barátnője, kérdeztem hogy így is mehetek e, nem zavarja e a lányt. Nem zavarta, megbeszéltèk. De amikor összeköltöztek, akkor mondtam, hogy nem megyek többet. Sokan nem értik, hogy egy háziállat családtag, máig nagyon hiányoznak, és sokat sírtam miattuk, pedig már eltelt 4 év. Szerintem adj időt a lánynak, bár az tény, hogy téged is meg kellett volna kérdezni.
2022. ápr. 21. 06:55
 13/37 anonim ***** válasza:
14%
A pasas járt látogatni a macskát amíg excsajnal lakott? Mert ha nem, akkor neki ez a macska nem volt családtag, hisz elvolt nélküle. Tehát bárki máshoz, akar olyanhoz is (pl család vagy barátnő) passzolhatta volna ahova amúgy is jár. Itt olyan, mintha csak az új kapcsolat epgancsolasa lenne a cél. És lássuk be, remek munka, mert épeszű nő nem bírna hosszutavon excsaj macskasegget a kavesbogren…
2022. ápr. 21. 08:14
 14/37 anonim ***** válasza:
35%
Ha együtt éltek, szerintem mondhatod, hogy te nem akarod beengedni a volt nőt.
2022. ápr. 21. 08:46
 15/37 anonim ***** válasza:
81%
Hát őszintén szólva nehéz ügynek gondolom. Az semmiképpen sem helyes, hogy nem beszélte meg veled a párod, hogy oda akarja vinni a macskát, illetve hogy látogatni akarja a volt barátnője. És ha én lennék a te helyzetedben, én sem örülnék ennek kicsit sem. Viszont a másik oldalról nézve: nekünk közös kutyusunk van a párommal, évek óta neveljük, együtt éltünk át vele mindent, a kiválasztását, a várakozást, a kutyaiskolást, a közös mindennapokat stb. Nálunk ő családtag, nem csak egy eldobható tárgy, nem passzolnánk le sehova, illetve abban is biztos vagyok hogy egyikünk sem mondana le róla örökre. Szóval akinek volt már valódi kapcsolata az állatkáival, tudja hogy ez milyen kapocs. Az nem megoldás, hogy váltva nevelik a macskát? Mondjuk 1 hónap itt, 1 hónap ott? És akkor nem kellene látogatni járni. Mert akár tetszik neked, akár nem, ők együtt, ketten vállalták a felelősséget egy kiszolgáltatott, ártatlan állatért.
2022. ápr. 21. 09:25
 16/37 anonim ***** válasza:
92%

Én korábbi állattartóként (2 kutya egymás után) valahol meg tudom érteni. Persze lehetett volna ezt elegánsabban intézni, úgy hogy veled is megbeszéli, de valóban a macska egy ártatlan állat aki nem tehet arról hogy szétmentek és közösen vállaltak érte felelősséget.

Szóval szerintem üljetek le beszélgetni, hogy hogyan lehetett volna ezt kezelni és hogy a jövőben ezt máshogy intézzétek.

2022. ápr. 21. 09:38
 17/37 anonim ***** válasza:
20%

Én macska buz1 vagyok, de ha csak úgy benyögné a barátom hogy mától nálunk lakna az exe macskája akkor tuti kiakadnék.

Ezt megszokták beszélni. Nem nagyon vagy neki fontos, ha ennyire lesz4rja a véleményed, nem érdekli a beleegyezésed.

2022. ápr. 21. 09:55
 18/37 anonim ***** válasza:
0%

Ex fontosabbnak bizonyult…

Az nem jó ha te küldesz képet a macskáról a lánynak? Nem örülnék én sem ha a lakásomban flangálna a nő, lehet bármilyen ürügyről beszélni.

2022. ápr. 21. 09:59
 19/37 A kérdező kommentje:

-Nem vagyok állatgyűlölő, nem bántalmazom a macskát meg semmi ilyesmi, semmiről nem tehet

-Nem volt soha közös a macska, az exé volt mindig

-Nem tudja megoldani az elhelyezést máshol, mivel amilyen felelőtlen életet él, csoda hogy egyben van még az állat

A nő rengeteg bosszúságot okozott már nekünk, nem egyszer javasoltam a számcserét is pl, de mindig előbukkant valami koholt baromsággal. Most a macska az ürügy, hogy még be is jöhet a házba. Én meg mosolyogjak mindehhez, ez a bajom.

2022. ápr. 21. 10:59
 20/37 anonim ***** válasza:
68%
Nem kell beengedni, keressen ideiglenes befogadót, vigye a rokonaihoz.
2022. ápr. 21. 12:25
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!