Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A legrosszabbat hozza ki belőlem?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A legrosszabbat hozza ki belőlem?

Figyelt kérdés
A jelenlegi kacsolatom a legrosszabbat hozza ki belőlem. Egy eddigi kacslatomban sem éreztem így magam. A másik félhez már irreális módon kell alkalmazkodnom, és soha egy kapcsolatomban sem voltam labilis, de ebben igen. Random módon változó dolgokhoz kell alkalmazkodnom, az egész egy össze-visszaság, és az alapvető igényeim felhozatala miatt bűntudatom van. Amiatt van ez, hogy a másik fél az elfoglaltságra hivatkozik, és ha ezt kétségbe vonom, besértődik. Egyszerűen soha nem voltam labilis, mindig bíztam a másikban, de vele kapcsolatban sosem tapasztalt bizalmatlanság van bennem. Sokszor túlmegy a határaimon, amiket pedig megbeszéltünk. Egy kapcsolatomban sem éreztem azt, hogy félnem kellene felhozni olyan dolgokat, amik bántanak, vele kapcsolatbsn pedig úgy érzem, ha bármit is szóvá teszek, otthagy. Amit ketszer meg is tett vita után. Tiszteletteljesen közlöm a gondot, megoldást javaslok, és otthagy. Nem érzem érzelmileg biztonságban magam, és a legrosszabbat hozta ki belőlem emiatt? (A bizalmatlanságra gondolok.)
ma 18:49
1 2 3 4
 1/38 anonim ***** válasza:
76%

Én is voltam ugyanígy (mondjuk ott sokkal durvább dolgok történtek a végén).

De hasonlóan kezdődött.

8 hónapja vége, talán most kezdek jobban lenni. Talán…

Vigyázz magadra.

ma 18:53
 2/38 anonim ***** válasza:

Ha pl van vki aki pörgős rohanós zajlik vele az élet stb, azokhoz tényleg nem olyanok valók, akiknek meg nem vele zajlik az életük párban párhuzamban, hanem pl otthon rágják a körmüket, hogy mikor hív fel, vagy mikor nem zavarom.

Pl vagány mindenbe beleugró (vagy lúzer) pasikhoz, szintén vagány mindenbe beleugro (vagy lúzer) nők valók, akikkel egy az életritmusuk, de életszemléletük is.

ma 18:54
 3/38 anonim ***** válasza:
78%
Menekülj.
ma 18:56
 4/38 A kérdező kommentje:
Egy ideig szorongtam, de mostanában sosem tapasztalt düh van bennem, mert úgy érzem, a kapcsolat érdekében elvárja hogy mindenhez jó képet vágjak. Hogy határaimon túl toleráns legyek. Az is új nekem, hogy ikyen szintű dühöt érzek.
ma 18:59
 5/38 anonim ***** válasza:
100%
Miért ragaszkodsz ehhez a rakás 💩hoz? Mit ad neked ez a kapcsolat hogy megéri tönkremenned? Miért teszed ezt magadal??
ma 19:02
 6/38 anonim ***** válasza:
36%

Nekem is van olyan pasi aki állandoan provokál szórakozik es dühös vagyok.

Legjobban az tesz be amugy nekem hogy mindig ő röhög minden kontakt végén es nem én.

Igazábol csak ezert tartok vele kapcsolatot hogy mikor láthatom mar azt hogy a képére fagy a gúnymosolya.

ma 19:03
 7/38 A kérdező kommentje:
5-ös köszönöm a kérdést! Egyrészt azért, mert visszatekintve manipulált, visszaélt az empátiàmmal, a toleranciámmal, az átlag feletti alkalmazkodási képességemmel. Másrészt beleestem abba a hibás gondolatba, hogy a szeretet, türelem átsegít a nehézségeken.
ma 19:07
 8/38 A kérdező kommentje:
6-os nekem a toleranciám és alkalmazkodási képessegemet vitte túl a határaimon. És iszonyat dühöt èrzek.
ma 19:08
 9/38 A kérdező kommentje:
Kb a feje tetejére akarta állítani a normális kapcsolatokban megélt dolgaim. Az abnormális kapcsolati viselkedést akarta elhitetni velem, hogy az a normális.
ma 19:10
 10/38 anonim ***** válasza:
24%

En is dühöt. Most is irkalunk. Igérget, azokat nem tartja be. Eltűnik visszajön. Szórakozik.

És még mindig nem vágta képen senki.

most épp ömlengek neki más pasikról hogy mások milyen ászak meg bevédtek ill kiálltak mellettem, meg igazi férfiak, nem ugy mint ő akit amikor hívtam mégcsak meg se jelent.

most gondolkodik mi legyen a reag erre.

ma 19:12
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!