Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A legrosszabbat hozza ki belőlem?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A legrosszabbat hozza ki belőlem?

Figyelt kérdés
A jelenlegi kacsolatom a legrosszabbat hozza ki belőlem. Egy eddigi kacslatomban sem éreztem így magam. A másik félhez már irreális módon kell alkalmazkodnom, és soha egy kapcsolatomban sem voltam labilis, de ebben igen. Random módon változó dolgokhoz kell alkalmazkodnom, az egész egy össze-visszaság, és az alapvető igényeim felhozatala miatt bűntudatom van. Amiatt van ez, hogy a másik fél az elfoglaltságra hivatkozik, és ha ezt kétségbe vonom, besértődik. Egyszerűen soha nem voltam labilis, mindig bíztam a másikban, de vele kapcsolatban sosem tapasztalt bizalmatlanság van bennem. Sokszor túlmegy a határaimon, amiket pedig megbeszéltünk. Egy kapcsolatomban sem éreztem azt, hogy félnem kellene felhozni olyan dolgokat, amik bántanak, vele kapcsolatbsn pedig úgy érzem, ha bármit is szóvá teszek, otthagy. Amit ketszer meg is tett vita után. Tiszteletteljesen közlöm a gondot, megoldást javaslok, és otthagy. Nem érzem érzelmileg biztonságban magam, és a legrosszabbat hozta ki belőlem emiatt? (A bizalmatlanságra gondolok.)
tegnap 18:49
1 2 3 4 5
 31/42 A kérdező kommentje:
30-as igen, és ezt a tényt feldolgozni sem könnyü. Minden ami normális, azt abnormálisnak állítja be. Teljesen párhuzamos univerzum érzés.
tegnap 19:55
 32/42 anonim ***** válasza:

"A maradj vele ha nincs eszedre meg jobb ha nem reagálok, ez a megnyilvánulas téged minősít."

De hát már reagáltál észkombájn!

A bántalmazás legtöbbször nem pofonnal kezdődik hanem becserkész, magába bolondít és amikor látja, hogy egy irányítható bábu vagy akkor kezdi el a bántalmazást.

Vagy még egy rossz szavad sincs rá, mindent megteszel szó nélkül addig "szeret", de amint már szeretnél egyenrangú lenni azonnal kimutatja a foga fehérjét.

Viszont csakis olyan lelkileg sérült emberekkel tudja megtenni mint te vagy.

Hiába nem voltál eddig ilyesmi fajta "kapcsolatban" akkor is értek sérülések, gyenge voltál és nem figyeltél oda a jelekre.

Mint írtam én tőlem maradj vele akár életed végéig is, de légyszi ne hozz a világra közös gyereket mert akkor az is szenvedni fog.

tegnap 19:59
 33/42 anonim ***** válasza:
0%

😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

Mintha én írtam volna, a kérdezői kommentekkel együtt.

Én szakítottam de megbántam mert:

Azóta sincs senkivel olyan jó a szex mint vele

Azóta se ismertem meg olyan érdekes embert mint őt

És azóta se beszélgetek olyan jól el senkivel, mint vele

Ennek 10 éve

tegnap 20:00
 34/42 A kérdező kommentje:
32-es ha lelki sérült lennék, akkor fel sem ismerném az abnormalitást. Nem gondolod? 🙂
tegnap 20:01
 35/42 A kérdező kommentje:
33-as na ez nálam nem lesz, mert a dühöm felülír minden pozitiv érzelmet már.
tegnap 20:02
 36/42 anonim ***** válasza:

Vannak fokozatai a lelkileg sérült embereknek is. Ugye orvosok szerint van különbség aközött, hogy valaki szó szerint idióta, vagy imbecil. Az egyik súlyosabb eset mint a másik.

Hiába tudod, hogy amit csinál veled az nem jó hogyha vársz arra mikor múlik el mellette a pozitív érzések halmaza.

Önbecsüléssel rendelkező ember nemtől függetlenül nem vár hanem cselekedik, konkrétan szakít és elgyászolja a kapcsolatot, az érzéseket.

Már kötődsz hozzá, vannak testi tünetek is. Mire vársz? Zsarolni, bántalmazni, befolyásolni fog hiszen megteheti veled mert olyan gyenge vagy mint a harmat.

Évekig, életed végéig is vele maradsz ha ő nem offol ki téged.

tegnap 20:07
 37/42 A kérdező kommentje:
36-os nem tartom magam lelki sérültnek, és olyannak sem, akinek nincs önbecsülése. Mindig kiálltam önmagamért vele szemben is! Ami teljesen új volt az az, hogy büntudatot keltett bennem azért, mert kiálltam önmagamért. Na ezzel a büntudat keltéssel valóban nem tudtam mit kezdeni, ez igaz.
tegnap 20:19
 38/42 anonim ***** válasza:
100%
Sajnos így teljes mértékben tönkre fog tenni
tegnap 21:47
 39/42 A kérdező kommentje:
Igen, tudom, túl sokáig húztam, túl sokáig voltam toleráns. Hiba volt részemről, belátom. Mentségem hogy a jó szándék, a szeretet vezérelt.
tegnap 22:52
 40/42 anonim ***** válasza:
100%

A helyedben kilépnék ki ebből a kapcsolatból még azelőtt, hogy az önértékelésem és az önbizalmam olyan szintre jutna, ahová a vakondnak is lifttel kell lejutnia.

És szerintem érdemes lenne egy jó pszichológust is keresned, aki segít feltárni, megérteni annak az okait, hogy mi benned az a trauma, az a működési mechanika, amivel áldozatává tudtál válni érzelmileg bántalmazó, és tipikus gázlángoló viselkedésnek egy párkapcsolatban, hogy ez soha többet ne ismétlődhessen meg, és hosszabb távon ne lelkileg megtörten, hanem megerősödve tudjál ebből kijönni.

tegnap 23:19
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!