Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális ha a barátom egy macska miatt tartja a kapcsolatot a volt barátnőjével?
A volt barátnője iderakta hozzánk a valamikor közös macskájukat, mert olyan helyre költözik ahova nem viheti.
Most meg van neki engedve hogy bármikor látogathatja, csak szóljon előre. Nekem ez nagyon nem tetszik, meg hogy elvileg csak ezért tartanák a kapcsolatot.
Nekem csak a kész tények jutottak, nem volt beleszólásom.
Zavarhat vagy csak én vagyok paranoiás?
Együtt élünk, és nem lettem megkérdezve. A macska pedig jó eséllyel marad végleg, mivel a volt nője kb havonta cseréli az albérleteit.
Reggel megpróbálok erről beszélni valahogy vele, mert mostanra igencsak felpumpáltam magam, és nem azon ahogy a macska végig tolja a hátsóját a bögrém szélén...
Passzoljátok tovább egy havernak🤷🏻♀️, mondjátok hogy elveszett🤷🏻♀️
Vagy elmagyarázod a csávódnak hogy ez nem normális kategória hogy átjárkál hozzátok az ex, és ezt megbeszélés minden nélkül végig kell asszisztálnod, mint valami hülyegyereknek, nekem az is furcsa hogy eleve nem volt neki letiltva a csaj, inkább beszélne akkor már veled…. És megmondani neki hogy nem jöhet át, majd te küldesz neki fotókat a macskáról, ha lesz fix helye akkor meg odaadod neki, de ti nem értek rá ilyenekre….
8-as, a macska a kérdező párjáé is. Ezen mi nem érthető? Az a macska egy érző lény, nem egy kib--zott ruhadarab, amit kedvedre lepasszolhatsz.
A másik meg, miért is kéne, hogy le legyen tiltva az ex? Nem mindenki primitív, ku-vaanyázások közepette zárja le a kapcsolatait. Engem inkább az ilyen rém ostoba, unintelligens tulkok aggasztanak, mint amilyen te vagy.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!