Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Tudom ra a valaszt, de egyszer...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tudom ra a valaszt, de egyszeruen nem tudok lepni. Tanacsok?

Figyelt kérdés

3 eve vagyunk egyutt a parommal, viszont most kezdek eljutni arra a felfedezesre, hogy egy narcisztikus emberrel vagyok egyutt.

2es fel evig tenyleg olyan volt mint valami tundermeseben meg tenyleg azt ereztem hogy na a mi kapcsolatunk az tenyleg igazi szerelem. Fel eve viszont fokozatosan elkezdett lebomlani ez az egesz…

Eleinte csak annyi volt, hogy igy konkretan 0-24 ben csak a telefont nyomkodta teljesen mindegy volt ha kerdeztem vagy mondtam valamit meg se hallotta, viszont ha en leultem akar egy pillanatra is akkor mar egybol az volt, hogy egesz nap nem csinalok semmit.

Kesobb mar nem jarkaltunk el sehova egyutt de en se menjek mar el mert nem akar itthon maradni egyedul ( honapok ota a munkahelyem es az otthonom kozott ingazok).

Jelenleg ott tartok, hogy eltaszitott tolem mindenkit, senkivel nem beszelhettem igy megszakadt minden kapcsolatom, egesz nap moshatok, fozhetek, takarithatok, kinyalhatom en az egesz hazat sem eleg mert semmi nem jo amit csinalok. Egyebkent nem segit nekem semmiben, a szemetet nem kepes kivinni. Ha itthon van, az egesz napja abbol all hogy vagy a szamitogepe elott ul vagy a telefonjat nyomkodja es ennyi.

A szexualis eletunkrol ne is beszeljunk…. 3 honapja semmi… 1 honapig konkret minden nap beprobalkoztam aztan annyi visszautasitast kaptam hogy a kedvem is elment tole teljesen.

Ha jonnek a hugaek vagy az apjaek akkor adja a szepet meg a jot egyebkent meg le vagyok sz@rva.

Par hete beszelni akartam vele errol az egeszrol, elmondtam neki hogy en nem erzem jol magam igy es ugy erzem magam mint valami bejarono, es megkertem hogy ha azt szeretne hogy vege legyen akkor beszeljunk rola mert nem szeretnek rossz viszonyban elvalni ha mar nem szeret. Ebbol egy oltari nagy balhet csapott es elkezdte ecsetelni, hogy o szivet lelket beleteszi ebbe a kapcsolatba es en nem tudom ertekelni, ezutan mikor rakerdeztem, hogy ez miben nyilvanul meg, akkor kaptam egy olyan pofont, hogy elkezdett omleni a ver az orrombol. Fogtam magam felalltam es elkezdtem osszepakolni a cuccaimat, (egyebkent nem lenne hova mennem de ott tartottam hogy a kocsiban is jobb lenne az elet mint itt) mire o utanam jott es szo szerint terden csuszva sirva konyorgott hogy ne menjek es hogy nem igy akarta stb stb..

Itt maradtam…

1 hetig minden szep volt meg minden jo, most ugyan ott tartunk.

Ejszakankent mar sirva fekszek le aludni, annyira tartok a masnaptol…

A legnagyobb bajom hogy borzasztoan szeretem igy nem lennek kepes arra, hogy csak ugy itthagyjam illetve nem is tudnek hova menni…

Olyan idoszakomban cseppent az eletembe, amikor rettentoen magamalatt voltam (apukam halala).

Borzasztoan el vagyok keseredve… En 22/L o pedig 26/F aztan nagyon ugy erzem hogy fiatal vagyok ahhoz, hogy ezeket el kelljen viselnem.

Tippeket illetve sztorikat szivesen olvasnek hasonlo cipoben jaroktol, es ki hogy lepett ki egy ilyen kapcsolatbol?

febr. 16. 23:05
 1/10 anonim ***** válasza:
65%

Nem kellene mindenkire ráhúzni, hogy nárcisztikus.

Szerintem a kapcsolatotok egyszerűen kihűlt, csak te kiszolgálod és lógsz rajta, mint egy pióca. Legyen több önbecsülésed, ennek a pasinak nem kellesz.

febr. 16. 23:12
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Kimondod, hogy vége, hagysz egy üzenetet, vagy szó nélkül lelépsz. Letiltod, nem mész vissza hozzá, ha felkeres feljelentéssel megzsarolod. Ennyi. Amúgy nem szereted hanem kötődsz hozzá amiatt, hogy nárcisztikus (vagy köcsög).
febr. 16. 23:15
 3/10 anonim ***** válasza:
59%
Szerintem se nárci hanem egyszerűen te hagyod magad leuralni mert semmi önbecsülésed nincs. Nem tehet róla, hogy veled fel lehet(ne) törölni a padlót.
febr. 16. 23:17
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

"nem is tudnek hova menni…"

Valamit mégis csak ki fogsz találni, mert ez így nem mehet tovább.

Család, barátok, bérelt szoba?

febr. 16. 23:27
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Ennek a kapcsolatnak annyi.
febr. 16. 23:30
 6/10 anonim ***** válasza:
68%

"en se menjek mar el mert nem akar itthon maradni egyedul ( honapok ota a munkahelyem es az otthonom kozott ingazok).

Jelenleg ott tartok, hogy eltaszitott tolem mindenkit, senkivel nem beszelhettem igy megszakadt minden kapcsolatom, egesz nap moshatok, fozhetek, takarithatok, kinyalhatom en az egesz hazat sem eleg mert semmi nem jo amit csinalok. Egyebkent nem segit nekem semmiben, a szemetet nem kepes kivinni."

Ezeket te csinálod, nem ő.

Tehát ezeken tudsz változtatni.

Ne csináld meg ezeket, ennyi.

tegnapelőtt 01:06
 7/10 anonim ***** válasza:
93%

"kaptam egy olyan pofont, hogy elkezdett omleni a ver az orrombol"

Ilyenkor látleletet kell csináltatni.

Kaphatsz olyan pofont is, amitől kiesik a fogad, vagy agyrázkódást kapsz, vagy meghalsz azonnal, vagy egy agyi ered pattan meg, agyvérzést, agylágyulást kapsz, lebénulsz, az életben nem épülsz fel...

tegnapelőtt 01:08
 8/10 anonim ***** válasza:
100%

Ahogy már írták- nem szereted, hanem kötődsz hozzá, függsz tőle. Tipikus áldozat szerepben vagy. Azt nem tudom, hogy a párod tényleg nárcisztikus-e (ma már mindenkire ezt mondják), de tény, hogy manipulál. Pl téged állít be folyton hibásnak mindenért.

Akkor jött az életedbe, amikor hatalmas hiányt éreztél, és úgy érzed, ezt a hiányt ő betöltötte. De ez egy tévképzet, amit te csináltál saját magaddal - egy férfi nem tömi be a lyukat, amit valaki elvesztése miatt érzünk. Se egy nő, senki. Ő nem helyettesíti apukád.

Ezeket csak azért ecsetelem, hogy lásd, nem szereted, hanem kötődsz hozzá. Te megteremtetted valamilyennek ezt a férfit, de most íme, meglátod milyen valójában.

Le kell róla szakadnod, de nagyon gyorsan. És ne áltasd magad, ez a kapcsolat már nem fog helyrejonni...

Anyukád? Rokonok? Valamit ki kell talánod

tegnapelőtt 01:27
 9/10 anonim ***** válasza:
100%

Végülis elmehetsz addiktológiai konzultánshoz.

Ez egy függőség, az agyadban termel valamilyen anyagot, amitől traumakötésben akarsz maradni.

tegnapelőtt 01:46
 10/10 anonim ***** válasza:
100%
2017-ben léptem ki hasonlóan bántalmazó kapcsolatból. Annyiból volt szerencsém, hogy nem éltünk együtt. Mert ő mamahotelezni akart, én meg nem. Csak ennyi volt a szerencse. Hülye voltam. A harmadik pofonnál telt be a pohár. Ő folyamatosan féltékeny volt teljesen alaptalanul, de nagyon rögeszmésen. Szex közben is a telefonomat túrta. Nyomott hátulról és láttam az ablakból visszatükröződve, hogy a telefonomat nyomkodja. Nekem nagyon eldurrant az agyam és akkor vert pofon harmadjára. Fogtam, összeszedtem azokat a cuccaimat amik a kezem ügyébe akadtak, közöltem vele hirtelen felindulásból, hogy vége van és haza mentem. Maradtak ott nála cuccaim, de leszartam. Nem mentem vissza, nem ért annyit nekem. Féltem tőle. Utána évekig járt a nyakamra, pedig a szakítás után 4 hónappal már megismertem a férjemet akivel első látásra szerelem volt. Nem érdekelt már az exem. Aztán akkor pattant le végleg amikor terhes lettem és elküldtem a pbe, hogy hagyjon már békén.
tegnapelőtt 11:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!