Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A feleségem kiakadt, hogy a mosdóba pisilek évek óta de csak most vette észre mit tegyek?
Azt mondtam neki, hogy csak azért mert óvom a vizet és kevesebb leöblíteni a csappal mint a WC-ben lehúzással, de igazából egyszerűbb egy helyen üríteni meg kezet mosni , meg a wc deszkát se kell hajtogatni..
Nem tudom miért gőzölt be ennyire ezen , leöblítem vizelés után meg amúgy is ha szomjazik valaki meg is lehet inni tehát nem valami koszos fertőző dologról beszélünk
Szerintem ebben a helyzetben nem is a mosdóba pisilés a fő probléma, hanem az, hogy van egy konfliktusod a pároddal és rögtön elkezded mondani, hogy neked van igazad, hiszen te többet keresel, szóval a feleséged szava nem számít. Basszus ha ilyen kis dolgoknál ez van, mi lesz később? Oké, ha megcsalod, mert te úgyis többet keresel?
Üljetek le, beszéljétek meg felnőtt ember módjára a dolgot, kössetek kompromisszumot. Ha telik 2,5 millás jakuzzira, simán belefér, hogy csináltassatok egy piszoárt a fürdőszobába és meg van oldva a probléma.
Számít a szava, csak ezzel felbőszített hogy ilyen miatt engem lehord meg hisztizik, kiabál
Én se cseszem le mert tiszta haj mindig minden meg nekem kell kitakarítani szifont mikor eldugul a hajától
Maradjunk annyiban, hogy sehogy sem leszel gusztusos ember, amíg a végtermékeidet nem oda üríted, ahová kell. Magyarázhatod mindennel amivel csak akarod az igénytelenségedet, lustaságodat, de ezt nem mindenki fogja úgy értékelni, ahogyan te elvárod. A feleséged sem.
Én válnék tőled, számomra a viselkedésed abszolút nem egyeztethető össze az együttélés szabályaival. Nem vagy tekintettel a párod igényeire semmilyen szinten és még a hülyét is adod, így nem vagy megfelelő társ, csak egy igénytelen, szőrös, lusta, húgyos medve.
Elválnál mert a mosdóba vizel az urad? Hát nem semmi nők vannak itt
Bár kiváncsi lennék ha elválna hova is menne el mert minden az enyém , szóval költözhetne haza a szülőkhöz vagy maximum egy albérletre futná legalábbis amíg megmaradna az állása amit nekem köszönhetett
Igazából nem tudom eldönteni, hogy a mosdóba hugyozásod, vagy a személyiséged az undorítóbb.
Egy soviniszta farok vagy, akinek mindent is szabad, aki teljesen kisemmizte a feleségét, mert még a rezsit és a bevásárlást is ő állja, te meg a fene tudja mire költesz, mert őszintén szólva ne meséld már, hogy havonta vesztek tv-t. Semmije nincs az ingatlanból, amiben lakik, és már majdnem azzal is fenyegeted (illetve azt sugallod), hogyha elhagy, akkor az állását is elveszíti, amit neked köszönhet.
Épeszű nőnek nem kellene ilyen férj, még akkor sem, ha a rengeteg pénzéből kialakítana egy helységet, amiben a saját wc-je lenne, a saját mosdókagylójával, és azon belül, hogy hova hugyozik, meg szarik, az már az ő dolga lenne.
Tisztázzuk, nekem nem volt és nem is lesz soha semmilyen uram. A férjem nem az uram.
Igen, simán elválnék. Mindent össze huggyozzó emberrel nem lennék képes együttélni. Kiábrándító, szexuálisan vágyölő, hogy oda ürít ahol éppen rájön, mert lusta. Az meg pláne, hogy képes a közös vízbe is bele huggyozni, aztán sunyin nézi, ahogyan más emberek abban a vízben fürödnek, és még jópofa dolognak is tartja. Hát, úszkáljál te más húgyában egyedül.
Az meg már hab a tortán, hogy anyagi zsaroláshoz folyamodnál(minden a tiéd szerinted, kirúgás). Ez plusz váló ok. Külön-külön is súlyos okok, de együtt főleg.Szóval, mindezt azért, hogy igénytelenül viselkedhess továbbra is.
Te egy gusztustalan féreg vagy, és nem társ.
A feleséged úgy néz ki, hogy nem ismerte meg a valódi jellemedet, mielőtt kimondta az igent. Itt szépen bemutattad. 👏
Ilyen alaktól szívbaj nélkül válnék, igen.
Remélem, jut a fogmosó pohárba is, meg a törölközőre.
Sőt, ha a tükrön szétkened, legalább nem lesz poros.
De ha az asszony mérges érte, hugyozz inkább a lábtörlőre, így védve lesz a terület a szomszédoktól.
Arról hallottál már, hogy wc-n ülve egészségtelen szarni, mert nem természetes ilyen testhelyzetben? ;)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!