Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A feleségem kiakadt, hogy a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A feleségem kiakadt, hogy a mosdóba pisilek évek óta de csak most vette észre mit tegyek?

Figyelt kérdés

Azt mondtam neki, hogy csak azért mert óvom a vizet és kevesebb leöblíteni a csappal mint a WC-ben lehúzással, de igazából egyszerűbb egy helyen üríteni meg kezet mosni , meg a wc deszkát se kell hajtogatni..

Nem tudom miért gőzölt be ennyire ezen , leöblítem vizelés után meg amúgy is ha szomjazik valaki meg is lehet inni tehát nem valami koszos fertőző dologról beszélünk

2022. ápr. 1. 21:13
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 41/102 anonim ***** válasza:
100%
#41 egyik sincs 🤡😃
2022. ápr. 1. 22:28
 42/102 anonim ***** válasza:
98%
Én 500-600 között hozok haza, férjem 350-et. Holnaptól ott hagyom a véres tampont a wc mellett, próbáljon szólni valamit 😃 ja nem, nem vagyok tahó.
2022. ápr. 1. 22:39
 43/102 anonim ***** válasza:
0%
Nő létemre mondom hogy ha nekem is a férjem elektromos autót lízingelne vagy családi házban laknánk a jaccuzzival, tőlem oda pisilhetnél ahova akarsz. Én egy másfél szobás panelban nőttem fel, apám se teremtett semmit.
2022. ápr. 1. 23:09
 44/102 anonim ***** válasza:
19%

Szerintem tok esszeru,h a mosdoba pisilsz. Foleg,ha nem lehet utana pisiszagot erezni,mert leoblited.

N

2022. ápr. 2. 02:44
 45/102 anonim ***** válasza:
100%
Egy lusta, trehány, igénytelen, gusztustalan fasz vagy. Gondolom szarni meg a mosógépbe szarsz, mert lusta vagy elmenni a WC-ig. Az kva Isten, hogy a pénzed marha kevés lenne, hogy akár egy percet is veled éljek. Szexelni meg pláne nem tudnék egy ilyen disznóval, bár még az is igényesebbnek tűnik tőled. Egyszer meglátnám, amit csinálsz, min. az lenne, hogy egy vödör lószart a nyakadba borítanék. Pfejj!
2022. ápr. 2. 08:22
 46/102 A kérdező kommentje:

Jólvan látom sok itt a frusztrált nőszemély , köszönöm az értelmeseknek a válaszokat.

Most pár hétig a WC-be végzem el csak ha néha mellé megy akkor utána nem akarok majd hisztit hallani amiatt

2022. ápr. 2. 08:35
 47/102 anonim ***** válasza:
100%
Tanulj meg célozni bzdmeg.
2022. ápr. 2. 08:52
 48/102 anonim ***** válasza:
100%
Takarításról magad után hallottál-e már?
2022. ápr. 2. 08:53
 49/102 anonim ***** válasza:
100%
Hát igen, sok hozzád hasonló óriásra nőtt csecsemőt kell megnevelni, az alapokat megtanítani, mert annyi igényük nincs hogy a saját környezetüket rendben tartsák. Ha melléhugyozol evidens hogy feltörlöd. Remélem segítettem.
2022. ápr. 2. 09:02
 50/102 A kérdező kommentje:

"Tanulj meg célozni" , nyilván céloz az ember de ha férfi lennél tudnád, hogy az nem mindig megy , reggel , éjszaka na meg ha kicsit felönt a garatra az ember akkor sem.

Nyilván ha mellé megy sok akkor feltörlöm WC papírral de attól még a szag megmaradhat , nem fog nekiállni vegyszeres felmosóval takarítani minden alkalommal.. ezért is jobb a mosdóba végezni, ott nem megy mellé, nincs szag, stb.. kvázi nincs olyan érv ami ellene szólni a hisztijén kivül

2022. ápr. 2. 09:03
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!